Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου επέστρεψε στον τηλεοπτικό αέρα μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα της με την εκπομπή Γειά Σου και η αλήθεια είναι πως προς το παρόν, η παρουσιάστρια δεν έχει καταφέρει να ανατρέψει τα αρνητικά νούμερα της πρεμιέρας.

Η έμπειρη παρουσιάστρια επέστρεψε στο πόστο της παρουσίασης ψυχαγωγικών εκπομπών μετά από αρκετά χρόνια, ωστόσο ανέλαβε μία εξαιρετικά δύσκολη ζώνη, απέναντι στην πολύ δυνατή Ναταλία Γερμανού που βρίσκεται χρόνια σε αυτή τη θέση.

Η τηλεθέαση της Μαρίας Μπακοδήμου στο ΣΚΑΪ

Κάπως έτσι, ακολουθώντας την πορεία της εκπομπής του Σαββάτου (δείτε εδώ τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσε), η Μαρία Μπακοδήμου κινήθηκε σε χαμηλά ποσοστά και την Κυριακή (25/9). Συγκεκριμένα, έκανε κατά μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 7,4% (4,6 - 8,9 - 6,9 - 6,2 - 4,7 - 7,8 - 8,9 - 11,1), την ώρα που η Ναταλία Γερμανού «σάρωσε» απέναντί της με 18,8% (17,0 - 17,5 - 19,4 - 24,2 - 18,6 - 20,7 - 19,9 - 20,9 - 17,2 - 19,2 - 16,3 - 14,9).

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΣΚΑΙ: Γεια Σου 7,4
  • STAR: Τα φιλαράκια 12,0
  • ALPHA: Kitchen Lab (Ε) 11,2
  • ALPHA: Καλύτερα δε γίνεται 18,8
  • MEGA: Μαρία η άσχημη (Ε) 7,5

Τι πήγε λάθος με την εκπομπή της Μπακοδήμου

Οι λόγοι που οδήγησαν την εκπομπή στα χαμηλά ποσοστά είναι συνολικά 2. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Μαρία Μπακοδήμου έχει προσπαθήσει να δημιουργήσει μία ψυχαγωγική εκπομπή με έντονο το στοιχείο του χιούμορ, η αλήθεια ωστόσο είναι πως προς το παρόν, το πάνελ της δεν έχει καταφέρει να δεθεί αρκετά για να δώσει αυτή την ευχάριστη νότα που επιθυμούν οι άνθρωποι της εκπομπής.

Η χημεία είναι πολύ σημαντική για κάθε πάνελ και ο χρόνος έχει δείξει πως παραδοσιακά, καλύτερη τηλεθέαση κάνουν οι εκπομπές με καλές παρέες.

Από την άλλη, θα πρέπει κανείς να λάβει υπόψιν του πως το Γεια Σου, τοποθετείται σε μία ζώνη που μεσουρανεί εδώ και πολλά χρόνια το «Καλύτερα δε Γίνεται». Η Ναταλία Γερμανού και η παρέα της βρίσκονται εδώ και καιρό στον ALPHA και έχουν καταφέρει να δεθούν με το κοινό και να βρουν ακριβώς τι είναι αυτό το κάτι που θέλει προκειμένου να αναδεικνύονται νικητές στη μάχη της τηλεθέασης.

Αυτό σημαίνει πως το Γεια Σου θα πρέπει να δουλέψει πολύ για να καταφέρει να φτάσει το Καλύτερα δε Γίνεται και ιδανικά να το περάσει. Βέβαια ακόμα είναι πολύ νωρίς και δεν ξέρει κανείς πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Μην ξεχνάμε πως η Μαρία Μπακοδήμου είναι μία παρουσιάστρια με μακρά πορεία στην τηλεόραση και με μεγάλες επιτυχίες στην «πλάτη» της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Τσακώθηκαν και τυχαία τα βρήκαν στην πρεμιέρα της Φαίης!» - Η Μαρία Μπακοδήμου "έστησε" στον τοίχο Κατερίνα Καινούργιου και Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Ξανθιές γλάστρες που χαριεντίζονται!» - "Καταπέλτης" το Twitter για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου