Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και… τα συζητά! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το «The 2night Show», η πιο δυνατή παρέα της late prime time, επιστρέφουν τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 23:30, για 7η χρονιά στον ΑΝΤ1, για να μοιραστούν μαζί μας τις πιο ενδιαφέρουσες νυχτερινές εξομολογήσεις, που θα γίνουν και φέτος «talk of the town»!

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 23:30, ο Γρηγόρης θα υποδέχεται στο στούντιο πρόσωπα που τολμούν να «ξεκλειδώσουν» τις ιστορίες τους, να μιλήσουν για όλα, να συγκινηθούν, να γελάσουν και να παίξουν, ενώ πρεμιέρα έκανε και ο «Εκατομμυριούχος» του Αρναούτογλου (δείτε εδώ τι τηλεθέαση σημείωσε).

Ξεχωριστές συναντήσεις, ανατρεπτικοί καλεσμένοι, δυνατές στιγμές, αυθορμητισμός, χιούμορ, χαλαρή κουβέντα, παιχνίδια, μουσική, αλλά και απολαυστικά σατιρικά βίντεο.

Για άλλη μια χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2night Show»!

«The 2night Show»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα, Τρίτη & Τετάρτη στις 23:30.

Το trailer του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Οι πρώτοι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει για μία ακόμη σεζόν με την εκπομπή The 2night Show και ήδη από το πρώτο επεισόδιο, έχει ετοιμάσει μεγάλες εκπλήξεις για το τηλεοπτικό κοινό και δύο καλεσμένους θα συγκλονίσουν με τις αποκαλύψεις τους.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα υποδεχθεί τη Μαρία Αναστασοπούλου, τη νέα τηλεοπτική παρτενέρ του Γιώργου Παπαδάκη, η οποία θα μιλήσει για την απόφασή της να αποχωρήσει μετά από τόσα χρόνια από το ΣΚΑΪ και να ενταχθεί στο δυναμικό του ΑΝΤ1.

2night Show Αναστασοπούλου Παπαδάκης

Μαζί της, καλεσμένος στην εκπομπή θα είναι και ο παρουσιαστής της εκπομπής Traction στο Star, Κώστας Στεφανής. Η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα, Δευτέρα με Τετάρτη στις 23:30 στον ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η ζωή μου θα ήθελα να κλείσει επαγγελματικά με...» - Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκαλύπτει για το τέλος της καριέρας του

«Κόντεψα να χάσω το μυαλό μου» - Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε στον αέρα του "Πρωινού" για την μάχη με τα κιλά του