Από Ελένη Μήτση

Tο τέλος της Δούκισσας Νομικού από τον Πρωινό του ΑΝΤ1 είναι οριστικό και τελεσίδικο, με την ίδια να λύνει την συνεργασία της με την εκπομπή βάζοντας μπροστά κάποιες πολύτιμες ηθικές αξίες.

Δε χρειάζεται πάντα να ειπωθούν πολλά, καθώς όποιος έχει αντίληψη καταλαβαίνει τι μπορεί να μην πήγε καλά. Σε κάθε περίπτωση, η στήριξη που δέχτηκε η παρουσιάστρια από συναδέλφους της στο instagram τα λέει όλα, με το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου να δίνει θάρρος στην Νομικού να συνεχίσει.

Η στήριξη της Κατερίνας Καινούργιου στην Δούκισσα Νομικού μετά την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1

Kαινούργιου - Δούκισσα

Η πρώτη ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού μετά την αποχώρηση από το Πρωινό του Αντ1

Λίγες ώρες μόνο μετά την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την οριστική αποχώρησή της, μετά το θρίλερ που είχε εξελιχθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα με την κατάσταση αυτή, το απόγευμα της Κυριακής 25/9, η Δούκισσα Νομικού "έσπασε" τη σιωπή της, και θέλησε να πει και αυτή δύο λόγια για την απόφαση αυτή, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό.
Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη.

Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία.
Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν» είπε μεταξύ άλλων απλά λιτά και απέριττα η παρουσιάστρια, θέλοντας ωστόσο να θίξει το θέμα του σεβασμού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Γιατί να πάρει αυτήν τη θέση;!» - Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλά και ξεκαθαρίζει για την Δούκισσα Νομικού

Αποκλειστικό: Ποια παίρνει την θέση της Δούκισσας Νομικού μετά την αποχώρηση της από το Πρωινό;