Από Ελένη Μήτση

Μια νέα απόφαση από το κανάλι του Αμαρουσίου έχει πέσει σαν ''βόμβα'' στα μέσα, με την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό να είναι πιο επίσημη από ποτέ!

Τα μαντάτα ανακοινώθηκαν την Κυριακή 25/9 και πλέον η ομάδα θα είναι ημιτελής, αφού θα λείπει η γυναίκα, που να παρουσιάζει τα εμπορικά, τα ζώδια αλλά και την ενότητα της μαγειρικής.

Η γυναίκα που θα πάρει τη θέση της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό

Έτσι λοιπόν, για αρχή τουλάχιστον θα δούμε την Φωτεινή Πετρόγιαννη, μέλος του πάνελ να παίρνει περισσότερο χώρο και χρόνο στην εκπομπή. Δεν αποκλείεται να είναι αυτή και η μόνιμη - τελική λύση, μιας και η δημοσιογράφος έχει εμπειρία στη ζώνη και παράλληλα είναι πολύ συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό.

Λιάγκας - Πετρόγιαννη

Λίγα λόγια για τη ζωή της δημοσιογράφου

Η Φωτεινή Πετρογιάννη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε δημοσιογραφία και από το 2004 εργάζεται ως δημοσιογράφος.

Ξεκινώντας από την εκπομπή του Alpha "Talk Show", με τον Μανόλη Καψή, αλλά και το ραδιόφωνο του Alpha, βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου "Αποδείξεις", δουλεύοντας ως ρεπόρτερ. Από το 2008 μέχρι το 2015, εργάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Channel 9, παρουσιάζοντας το δελτίο ειδήσεων αλλά και διάφορες ενημερωτικές εκπομπές.

Παράλληλα, ασχολήθηκε με την αθλητική δημοσιογραφία, παρουσιάζοντας τόσο ραδιοφωνική εκπομπή στο Novasport fm 94,6, όσο και αθλητική εκπομπή στο site του σταθμού.

Φωτεινή Πετρόγιαννη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η Φαίη ήταν ηρωίδα, η Δούκισσα ούτε ένα μήνα δεν τον άντεξε!» - Οργίασε το Twitter με την αποχώρηση της Νομικού από το Πρωινό

Ο όρος που δεν κουνάει τη Δούκισσα Νομικού από τον ΑΝΤ1 - Μένει ή φεύγει από το Πρωινό;