Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες ώρες πριν βγει η επίσημη ανακοίνωση του Αντ1 για το μέλλον της, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ένα από τα πιο έμπειρα άτομα στον τομέα της τηλεόρασης με μακροχρόνια πείρα, το πρωί της Κυριακής 25/9 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, και για πρώτη φορά μίλησε μεταξύ άλλων για το θέμα που έχει απασχολήσει όσο τίποτα τα τελευταία εικοσιτετράωρα, αυτό της Δούκισσας Νομικού.

"Καταπέλτης" ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Νομικού

«Υπάρχουν ταλέντα αλλά είναι και κάποιοι που πάνε να σβήσουν και να αμαυρώσουν την έννοια της παρουσίασης. Γιατί βγαίνουν στην τηλεόραση; Ένα τόσο όμορφο κορίτσι και νομίζω ότι είμαι ο πρώτος που την έβγαλα, ούσα μικρή. Ήμουν φίλος κι έβγαινε στην εκπομπή μου ο Νίκος Νομικός» ανέφερε αρχικά και συνέχισε...

«Δεν καταλαβαίνω γιατί να πάρει αυτήν τη θέση σε αυτόν το δύσκολο ανταγωνισμό, το πρωινό. Είδα λίγο σε μία συνέντευξη για να έχω άποψη. Έμπαινε ο Λιάγκας και χτυπούσε το χταπόδι κι έκανε η Δούκισσα μια ερώτηση και διαλυόταν το σύμπαν. Άλλαξα κανάλι».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος 'ξέσκισε' με δύο κουβέντες τους νέους παρουσιαστές

Ποια παίρνει την θέση της Δούκισσας Νομικού μετά την αποχώρηση της από το Πρωινό;

Μια νέα απόφαση από το κανάλι του Αμαρουσίου έχει πέσει σαν ''βόμβα'' στα μέσα, με την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό να είναι πιο επίσημη από ποτέ! Τα μαντάτα ανακοινώθηκαν την Κυριακή 25/9 και πλέον η ομάδα θα είναι ημιτελής, αφού θα λείπει η γυναίκα, που να παρουσιάζει τα εμπορικά, τα ζώδια αλλά και την ενότητα της μαγειρικής.

Έτσι λοιπόν, για αρχή τουλάχιστον θα δούμε την Φωτεινή Πετρόγιαννη, μέλος του πάνελ να παίρνει περισσότερο χώρο και χρόνο στην εκπομπή. Δεν αποκλείεται να είναι αυτή και η μόνιμη - τελική λύση, μιας και η δημοσιογράφος έχει εμπειρία στη ζώνη και παράλληλα είναι πολύ συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό.

Λιάγκας - Πετρόγιαννη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η Φαίη ήταν ηρωίδα, η Δούκισσα ούτε ένα μήνα δεν τον άντεξε!» - Οργίασε το Twitter με την αποχώρηση της Νομικού από το Πρωινό

Ο όρος που δεν κουνάει τη Δούκισσα Νομικού από τον ΑΝΤ1 - Μένει ή φεύγει από το Πρωινό;