Από Ελένη Μήτση

Μένει η φεύγει η Δούκισσα Νομικού από το Πρωινό του ΑΝΤ1; Εμείς σας έχουμε κάποιες αποκλειστικές πληροφορίες, όμως τα πράγματα είναι δύσκολα και μπορεί να αλλάξουν ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Το θέμα είναι σίγουρα, πως υπάρχει μια ψυχρότητα στη σχέση της παρουσιάστριας και τον Γιώργο Λιάγκα, κάτι που στις πρώτες δηλώσεις της Δούκισσας κατά την άφιξη της στο κανάλι του Αμαρουσίου δεν φαινόταν.

Το Open weekend φρόντισε να μας θυμίσει όσα είχε αναφέρει η Νομικού γεμάτη χαρά, με τα σενάρια να θέλουν να μην ισχύουν όλα αυτά και σήμερα...

Όσα δήλωνε η Δούκισσα Νομικού για τον Γιώργο Λιάγκα πριν ακουστούν οι φήμες για την αποχώρηση της από το Πρωινό

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Νομίζω ότι το βλέμμα και το χαμόγελό μου τα λένε όλα. Η συγκεκριμένη πρόταση ήρθε σε μια στιγμή που δεν περίμενα ούτε είχα σκεφτεί καθόλου μια τηλεοπτική επιστροφή. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι σίγουρα η εγγύηση.

Είναι ένας έμπειρος παρουσιαστής και ένας πολύ καλός δημοσιογράφος οπότε είναι και για μένα μια ασφάλεια. Νιώθω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη που είμαι εκεί και πιστεύω ότι θα μάθω πολλά δίπλα του».

Το Twitter "γλεντάει" δίχως αύριο την Δούκισσα Νομικού

Χαμός επικρατεί εδώ και λίγες ώρες έπειτα από την είδηση βόμβα που έγινε γνωστή το απόγευμα της Παρασκευής 23/9, πως η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από το Πρωινό , και από τότε φωτιά έχουν πάρει τα social media,τα οποία σχολιάζουν ποικιλοτρόπως την απόφαση αυτή.

Η παρουσιάστρια, δεν ξέφυγε από το στόχαστρο των χρηστών του Instagram, Οι οποίοι το τελευταίο εικοσιτετράωρο την έχουν κάνει νούμερο ένα trend, καθώς σχολιάζουν χιουμοριστικά την αποχώρησή της με επικές ατάκες, οι οποίες σίγουρα θα μείνουν στην μνήμη όσων τις διαβάσουν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η Φαίη ήταν ηρωίδα, η Δούκισσα ούτε ένα μήνα δεν τον άντεξε!» - Οργίασε το Twitter με την αποχώρηση της Νομικού από το Πρωινό

Ο όρος που δεν κουνάει τη Δούκισσα Νομικού από τον ΑΝΤ1 - Μένει ή φεύγει από το Πρωινό;