Από Πέννυ Μαστοράκου

Σε μεγάλα κέφια φαίνεται πως ήταν το πρωί της Παρασκευής 23/9 η Φαίη Σκορδά, και καθ' όλη τη διάρκεια της εκπομπής, καθώς πρώτα το προξενιό στους συνεργάτες της, και έπειτα τα απίθανα σχόλια στους καλεσμένους της, μαρτυρούν τη διάθεσή της.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε λοιπόν την εκπομπή της κάνοντας προξενιό σε δύο συνεργάτες της, και πιο συγκεκριμένα θέλει να δει να γίνονται ζευγάρι ο Άγγελος Βουράκης και μία κοπέλα που μπορεί να μην την βλέπουμε στο πάνελ, αλλά την γνωρίζει η παρουσιάστρια και είναι εκεί γύρο!

Το προξενιό της Φαίης Σκορδά

«Καλημέρα, κύριέ μου! Έβγαλες το πουκάμισο και είσαι πιο νεανικός. Επίσης, προσπαθώ να κανονίσω ένα ραντεβού εδώ με ένα κορίτσι που αγαπάμε πολύ στην εκπομπή, θα σας τα πω και στη συνέχεια. Ο Άγγελος είναι ελεύθερος και αυτή είναι ελεύθερη και πολύ καλό κορίτσι, οπότε εγώ έχω έναν στόχο γι΄ αυτή τη χρονιά», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Θα σε πάρει η μαμά μου τηλέφωνο», είπε αστειευόμενος στη συνέχεια ο Άγγελος Βουράκης...

Παραλίγο θύμα επικίνδυνης απάτης η παρουσιάστρια

Λίγο μετά προχώρησε σε μία απίστευτη αποκάλυψη, καθώς μετά από σχετικό ρεπορτάζ, και ανέφερε ότι παραλίγο να πέσει και εκείνη θύμα κλοπής, ωστόσο την έσωσε η τράπεζα.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια με αφορμή την βροχή καταγγελιών για ηλεκτρονικές απάτες που έχει συμβεί το τελευταίο διάστημα, μίλησε και για την δική της εμπειρία προκειμένου να ενημερώσει και να προστατέψει τον κόσμο που την ακούει.

«Και σε εμένα έτυχε ένα τέτοιο περιστατικό. Μου είχε έρθει μήνυμα για ένα δέμα που μου έλεγαν ότι υπάρχει μια επιπλέον χρέωση 2 ευρώ, επειδή το δέμα ερχόταν από Αμερική. Σου έρχεται μήνυμα αλλά το μήνυμα φαίνεται σαν να έρχεται από συγκεκριμένη ταχυδρομική εταιρεία. Δεν πρέπει να πατάμε πάνω στο link.

Εγώ πάτησα, έκανα τη μεταφορά, που ήταν 2 ευρώ, αλλά ευτυχώς η τράπεζα κατάλαβε ότι ήταν μια επικίνδυνη συναλλαγή και με πήρε τηλέφωνο» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Νίκος Λεκάκης: Η άγνωστη σχέση του «Άγη» από τον Παράδεισο των Κυριών με τη Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά: Έσβησε το χαμόγελο από τα χείλη της το πρωί της Πέμπτης 22/9 - Κακά μαντάτα για τον ΣΚΑΙ