Από TV24 Team

Είχε ακουστεί πως τα πράγματα δεν πήγαιναν και τόσο καλά, και σαν βόμβα έσκασε η είδηση μετά την απουσία της από το Πρωινό την Παρασκευή 23/9, πως η Δούκισσα Νομικού αποχώρησε από την εκπομπή! Αυτό όμως δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση, καθώς αν κάνουμε μία αναδρομή στην Πέμπτη 22/9 και στις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για την ίδια, η παρουσιάστρια φανερά βουρκωμένη είναι σαν να ήξερε τι θα συμβεί.

Οι προβλέψεις όλο νόημα της Πατέρα στην Νομικού

«Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 10, το νιώθετε σήμερα ότι διλήμματα τα οποία θα πρέπει να προσέξετε αυτό τον καιρό. Να φύγω, να μείνω, να κάτσω… Ένα τέτοιο πράγμα. Ο Σκορπιός επειδή έχει μια ιδιαίτερη δύναμη μέσα του μπορεί να αντέξει πολλά. Περιμένετε λοιπόν, τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Φίλοι θα σας βοηθούν ενώ ένα θέμα οικονομικό, κληρονομικό, φορολογικό θα μπορούσε να είναι σημαντικό για εσάς. Των πρώτων ημερών και των τελευταίων θα μπορούσα να πω ότι είστε σε μια πολύ καλή φάση ενώ του μεσαίου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέχετε» ήταν τα λόγια της Λίτσας Πατέρα και το πρόσωπο της παρουσιάστριας ήταν φανερά συννεφιασμένο.

Ανατροπή στο Πρωινό - Μετά από άπειρες διαπραγματεύσεις η Δούκισσα Νομικού παραμένει

Λίγες ώρες αργότερα όμως, το απόγευμα της Παρασκευής 22/9 έσκασε σαν βόμβα η είδηση, πως έπειτα από διαπραγματεύσεις ωρών στο κανάλι του Αμαρουσίου, κατάφεραν και μετέπεισαν την παρουσιάστρια η οποία και τελικά παραμένει στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα!

Η αλήθεια είναι πως η Δούκισσα Νομικού, εδώ και μερικές μέρες είχε ενοχληθεί έντονα με ορισμένα πρόσωπα και δεν ήθελε να συνεχίσει στο κανάλι. Για προσωπικούς λόγους ζήτησε να μην εμφανιστεί στο πλατό ενώ λίγες ώρες μετά φαίνεται να έθεσε εαυτόν εκτός εκπομπής του Πρωινού.

Λιάγκας Νομικού Πρωινό

Μετά από ώρες διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές η Δούκισσα Νομικού μεταπείστηκε και τελικά θα εμφανιστεί κανονικά στο πλατό της εκπομπής την Δευτέρα, ενώ θεωρείται δεδομένο πως σ' αυτές θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές. Τι ακριβώς είναι αυτό που πείραξε την παρουσιάστρια; Σίγουρα το κόλλημα δεν έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι, αλλά με κάτι παρασκηνιακό, ωστόσο δεν είναι ακόμη σίγουρο για πόσο θα μείνει αν όντως ισχύει...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Δούκισσα εκτοπίζει τον Γιώργο Λιάγκα - Ραγδαίες αλλαγές στο Πρωινό

Tο twitter μίλησε: Γιατί ο κόσμος προτιμάει Φαίη κι όχι Δούκισσα