Από Πέννυ Μαστοράκου

Με αφορμή λοιπόν τον χαμό που επικρατεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα σχετικά με την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό (δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tv-24.gr), η Μαρία Μπακοδήμου το μεσημέρι του Σαββάτου 24/9 θέλησε να ερμηνεύσει διαφορετικά όλο αυτό που συμβαίνει, αποδίδοντάς το σε κόλπο διαφήμισης.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, αναφέρθηκε στο συμβάν, φέρνοντας παράδειγμα τον τσακωμό της Τσιμτσιλή με την Καινούργιου και την συμφιλίωσή τους την ημέρα που η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα.

Η σπόντα της Μαρίας Μπακοδήμου

«Εγώ αφήνω ένα παραθυράκι ότι μπορεί να εμφανιστεί τη Δευτέρα και όλο αυτό να είναι ένα πολύ ωραίο διαφημιστικό όπως τσακώθηκε η Σταματίνα με την Καινούργιου και όλως τυχαίως τα βρήκαν τη μέρα που έκανε πρεμιέρα η Φαίη… Πάντα πιάνουν αυτά» είπε η Μαρία Μπακοδήμου σχολιάζοντας την κατάσταση.

Ο όρος που δεν κουνάει τη Δούκισσα Νομικού από τον ΑΝΤ1

Ένα μεγάλο ''σούσουρο'' επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στον Πρωινό με το όνομα της Δούκισσας Νομικού να ακούγεται έντονα για το αν μένει ή φεύγει από την εκπομπή.

Η απουσία της ξανθιάς παρουσιάστριας από το πάνελ την Παρασκευή 23/9 ξένισε το κοινό και δικαίως αφού λίγο αργότερα κυκλοφόρησαν πληροφορίες, πως προσπαθούν να τη μεταπείσουν να μην φύγει.

Τα νεότερα αναφέρουν, πως υπάρχει εν ενεργεία 3ετες συμβόλαιο, το οποίο τη δεσμεύει στο να μείνει στο κανάλι του Αμαρουσίου, αφού πρώτα βρεθεί μία λύση με την οποία θα νιώθει και εκείνη καλά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Το πρόσωπο της Δούκισσας Νομικού πίσω από τις κάμερες του Πρωινού - Πώς συμπεριφέρεται όταν σβήνουν τα φώτα

«Με δύο εβδομάδες ένσημα ούτε επίδομα ανεργίας!» - Το Twitter "γλεντάει" δίχως αύριο την Δούκισσα Νομικού