Από TV24 Team

Τα πράγματα είχαν αρχίσει να στραβώνουν τις τελευταίες μέρες, και τα νούμερα τηλεθέασης έπεφταν όλο και πιο πολύ δημιουργώντας ανησυχίες για την παρουσία της στην εκπομπή, ωστόσο αυτό είναι ένα σύνηθες φαινόμενο όταν κάτι είναι καινούργιο, και είναι ακόμη η αρχή για να μπορέσει κανείς να βγάλει συμπέρασμα.

Τα πρώτα σύννεφα είχαν αρχίσει να εμφανίζονται εδώ και μέρες λοιπόν, με αποκορύφωμα την Παρασκευή 23/9, την ημέρα που η Δόυκισσα Νομικού, δεν εμφανίστηκε και απουσίαζε από την εκπομπή. Ο λόγος της απουσίας της ήταν επαγγελματικός ωστόσο το παρασκήνιο και οι αποκλειστικές μας πληροφορίες κάνουν λόγο για ρήξη της με τον Γιώργο Λιάγκα, που την οδήγησε στην απόφαση να φύγει από την εκπομπή!

Μένει ή φεύγει η Δούκισσα Νομικού από το Πρωινό;

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες τα πράγματα κρέμονται από μία λεπτή κλωστή, και από το απόγευμα ο σταθμός είναι σε συνομιλίες για να μεταπείσει την παρουσιάστρια. Το παράπονό της αφορά τον Γιώργο Λιάγκα, και τον χρόνο της στην εκπομπή, διότι είχε συμφωνήσει να έχει και εκείνη περισσότερο χρόνο στο εμπορικό κομμάτι και όχι τόσο στην ενημέρωση.

Τρέχουν πυρετωδώς οι συσκέψεις για το μέλλον της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό

Μέχρι αυτή τη στιγμή, αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα συνεχίζονται οι συζητήσεις και οι συσκέψεις σχετικά με το μέλλον της στην εκπομπή, καθώς τίποτα δεν είναι σίγουρο και δεν έχει αποφασίσει τι πραγματικά θα κάνει. Την απάντησή μας ωστόσο θα την έχουμε όλοι την Δευτέρα το πρωί, και θα κριθεί από το αν θα εμφανιστεί ή όχι στην θέση της.

Τα άστρα το είχαν πει! Η προειδοποίηση της Λίτσας Πατέρα που προμήνυε την "φουρτούνα"

Είχε ακουστεί πως τα πράγματα δεν πήγαιναν και τόσο καλά, και σαν βόμβα έσκασε η είδηση μετά την απουσία της από το Πρωινό την Παρασκευή 23/9, πως η Δούκισσα Νομικού αποχώρησε από την εκπομπή! Αυτό όμως δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση, καθώς αν κάνουμε μία αναδρομή στην Πέμπτη 22/9 και στις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για την ίδια, η παρουσιάστρια φανερά βουρκωμένη είναι σαν να ήξερε τι θα συμβεί.

«Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 10, το νιώθετε σήμερα ότι διλήμματα τα οποία θα πρέπει να προσέξετε αυτό τον καιρό. Να φύγω, να μείνω, να κάτσω… Ένα τέτοιο πράγμα. Ο Σκορπιός επειδή έχει μια ιδιαίτερη δύναμη μέσα του μπορεί να αντέξει πολλά. Περιμένετε λοιπόν, τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Φίλοι θα σας βοηθούν ενώ ένα θέμα οικονομικό, κληρονομικό, φορολογικό θα μπορούσε να είναι σημαντικό για εσάς. Των πρώτων ημερών και των τελευταίων θα μπορούσα να πω ότι είστε σε μια πολύ καλή φάση ενώ του μεσαίου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέχετε» ήταν τα λόγια της Λίτσας Πατέρα και το πρόσωπο της παρουσιάστριας ήταν φανερά συννεφιασμένο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Δούκισσα εκτοπίζει τον Γιώργο Λιάγκα - Ραγδαίες αλλαγές στο Πρωινό

Tο twitter μίλησε: Γιατί ο κόσμος προτιμάει Φαίη κι όχι Δούκισσα