Από Ελένη Μήτση

Το όνομά του έχει γίνει πρώτο θέμα με αφορμή την ανάρτηση που ανέβασε και κατέβασε μετά από ώρα . Ο Χρήστος Βασιλόπουλος είναι ένας πολύ γνωστός Έλληνας ηθοποιός αλλά τι γνωρίζουμε στην πραγματικότητα για εκείνον;

Η ζωή του Χρήστου Βασιλόπουλου

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έκανε τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική στην Ελλάδα. Το 2009 πήρε την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα και την επιτυχημένη του πορεία που είχε ήδη προκειμένου να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του στο Λος Άντζελες. Αρχικά εκεί δούλεψε ως σερβιτόρος σε μπαρ.

Η πορεία του στην Αμερική περιλαμβάνει επτά ταινίες, διεθνείς διαφημιστικές καμπάνιες για την Infiniti και την Under Αrmour και έναν γκεστ ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «The Closer». Ακόμα, έπαιξε σε επτά επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Allan Ball, Banshee και έξι επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «The Last Ship» καθώς και σε έναν γκεστ ρόλο στη σειρά «Blindspot».

Bασιλοπουλος πρώην

Στην ιδιωτική τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές Χάρτινο καράβι και Απαγορευμένη Αγάπη και Έρωτας και Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον και Αληθινοί Έρωτες και Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα και Λόλα και Ματωμένα χώματα και The Closer και Banshee και Blindspot και Days of our lives και The Last Ship και Nomads Μαδαγασκάρη και Whiskey Cavalier και Warrior και The Old Man και Όμηρος και Pleasure or Pain και Caged on more. Τη σεζόν 2021 - 2022 έκανε μια εμφάνιση στη σειρά Η Γη της ελιάς.

Ο γάμος

Το 2011 παντρεύτηκε αλλά ένα χρόνο μετά, χώρισε. Ο έρωτας τους ήταν ξαφνικός και δεν λέμε κεραυνοβόλος γιατί αν μην τι άλλο, γνωριζόντουσαν από παλιά. Ο λόγος για την, Αντωνία Βεντούρα που κάποτε έμενε μαζί με τον Χρήστο Βασιλόπουλο στο Λος Αντζελες. Η Αντωνία Βεντούρα έχει καταγωγή από την Αμερική κι έτσι δεν είχε κανένα πρόβλημα να βρεθεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Βασιλόπουλος πρώην σύντροφος

Η Αντωνία που έχει σπουδάσει γραφίστρια μέχρι τότε εργαζόταν στην Αθήνα σε μια εταιρία στο τμήμα μάρκετιγκ. Μετά απο μερικούς μήνες δεσμού με τον Χρήστο Βασιλόπουλο, η Αντωνία πήρε την μεγάλη απόφαση, όταν εκείνος της είπε πως θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στην Μέκκα του Κινηματογράφου.

Χρήστο Βασιλόπουλος

Στην συνέχεια η σχέση τους δοκιμάστηκε στην καθημερινότητα μιας πόλης με διαφορετικούς ρυθμούς και νοοτροπία. Μήνες αργότερα, το ζευγάρι μαθεύετηκε πως παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, κατά πάσα πιθανότητα στο Λας Βέγκας...

Η είδηση έγινε όμως ευρύτερα γνωστή το ίδιο καλοκαίρι, όταν ήρθαν στην Ελλάδα για εναν μήνα να δούν τους δικούς τους και να κάνουν διακοπές. Τότε, άρχισαν όλοι να ρωτούν τον ηθοποιό για τον γάμο του με την Αντωνία. Εκείνος απέφυγε να πεί πολλά...Το μόνο που δήλωνε είναι πως βρήκε την γυναίκα της ζωής του και μαζί της θέλει να κάνει παιδιά.

Μετά τον δεύτερο γάμο που έκαναν στην Κεφαλονιά, όπως είχε γίνει γνωστό η Αντωνία μάζεψε τα πράγματά της από το διαμέρισμά τους στο Χόλιγουντ και αποφάσισε να επιστρέψει στην Αμερική, την ίδια ώρα που ο Χρήστος ετοιμαζόταν να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη του τηλεοπτική σειρά στο καλωδιακό κανάλι Cinemax. Αιτία φαίνεται πως ήταν το γεγονός ότι η 27χρονη τότε δεν περνούσε καλά στην καθημερινότητά της στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χρήστος Βασιλόπουλος: Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση που ζητά ηθοποιούς χωρίς αμοιβή - Η απάντηση του ηθοποιού

«Πέθανε στη φυλακή...» - Το δράμα που κρύβει πίσω από το χαμόγελό του ο Χρήστος Βασιλόπουλος