Από Ελένη Μήτση

Μια ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε ο Χρήστος Βασιλόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την Πέμπτη 22/9 κοινοποιώντας από το μέσο δικτύωσης μια αγγελία αναφορικά με το επάγγελμα της ηθποιίας.

Ο γνωστός καλλιτέχνης ζητούσε επαγγελματίες συναδέλφους του ή έστω σπουδαστές να συμμετέχουν εθελοντικά στα γυρίσματα ενός νέου project, που ετοιμάζει ο ίδιος στην Αθήνα. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι δεν θα υπήρχε καμία αμοιβή σε όλο αυτό, με πολλούς ανθρώπους του χώρου να εξαγριώνονται θεωρώντας την κίνηση αυτή, εκμετάλλευση.

Η αγγελία του Χρήστου Βασιλόπουλου που προκάλεσε αντιδράσεις

«Ζητούνται σπουδαστές/ ηθοποιοί ηλικίας 25-70, για βοήθεια σε γύρισμα ή και συμμετοχή (είτε με ρόλο είτε με βοηθητικό ρόλο) σε νέο project με γυρίσματα στην Αττική. Στείλτε τα βιογραφικά και τις φωτογραφίες σας στο email:… μέχρι τις 24 Σεπτέμβρη.

Δεν θα υπάρχει πληρωμή, όμως η παραγωγή θα κρατήσει όλα τα βιογραφικά των συμμετεχόντων για μελλοντική συνεργασία. Το συγκεκριμένο project είναι ένα τεράστιο project και οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν θα δουλέψουν άμεσα με τον σκηνοθέτη αλλά και τον πρωταγωνιστή (Χρήστος Βασιλόπουλος) αποκτώντας αρκετή εμπειρία».

Βασιλόπουλος αγγελία για ηθοποιούς

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Χρήστου Βασιλόπουλου για τον πατέρα του

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα και κάνει καριέρα στην Αμερική. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις σχέσεις που είχε με τον πατέρα του, ο οποίος όπως αποκάλυψε πέθανε μέσα στη φυλακή, ωστόσο σε όλη τους την ζωή, δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει λάβει μεγάλη κριτική κυρίως λόγω της απόφασής του να μετακομίσει στις ΗΠΑ. Το είχε δηλώσει και ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του ότι όταν έκανε το βήμα, ήταν πολλοί οι δημοσιογράφοι που έγραψαν ότι αναχώρησε για την γη των ευκαιριών προκειμένου να γίνει κομπάρσος. Όπως θα δείτε και από τις παρακάτω δηλώσεις, ζόρια δεν είχε μόνο στην επαγγελματική, αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Είπε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα»:

«Ήμουν γιος κάποιου που δεν ήταν ποτέ στην ζωή μου, το αποδέχτηκα από πολύ μικρός. Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν στην Αμερική κι εκείνος στην φυλακή. Στον γιο μου θέλω να είμαι ο πατέρας που ποτέ δεν είχα», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Όσον αφορά τη γυναίκα του, ο Χρήστος Βασιλόπουλος είπε: «Η Σάρα είναι κομμώτρια και έχει κάνει αρκετούς διάσημους στο Χόλυγουντ, όπως τις αδελφές Καρντάσιανς, την Πάρις Χίλτον και άλλους ηθοποιούς».

Κλείνοντας, ο Χρήστος Βασιλόπουλος είπε: «Έχω δουλέψει πορτιέρης, μπάρμαν, όσα κάνει ο ηθοποιός που πάει Λος Άντζελες. Δεν έχω δεχθεί ανήθικες προτάσεις αλλά σε μια ακρόαση μου έχουν ζητήσει να βγάλω τα ρούχα μου. Το έκανα μέχρι ένα σημείο».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αφήνει τα ιδιωτικά κανάλια ο Χάρης Ρώμας - Ο σεναριογράφος ετοιμάζει μεγάλη παραγωγή με το τηλεοπτικό του ταίρι

«Η ίδια γνωρίζει ότι...» - Η αντίδραση του Γιώργου Κιμούλη στις νέες δηλώσεις της Ζέτας Δούκα