Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί αυτή την εβδομάδα να επικρατεί σάλος γύρω από το όνομά του εξαιτίας μίας αγγελίας που έβαλε στην οποία ζητάει ηθοποιούς χωρίς πληρωμή, ωστόσο πριν από λίγες μέρες, ο Χρήστος Βασιλόπουλος μίλησε για την απώλεια την πατέρα του.

Όπως εξήγησε ο ηθοποιός στο Mega Καλημέρα, ο πατέρας του πέθανε μέσα στη φυλακή, ενώ ποτέ δεν είχε ιδιαίτερες σχέσεις μαζί του μιας και ήταν πάντα απών.

Η εξομολόγηση του Χρήστου Βασιλόπουλου για τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή

«Εγώ ήμουν γιος κάποιου, ο οποίος δεν ήταν ποτέ "παρών" στη ζωή μου, οπότε είχα πάντα τη μητέρα μου, τη γιαγιά μου και στη συνέχεια τον πατριό μου. Μεγάλωσα σε μια συνθήκη όπου δεν υπήρχε πατέρας. Την αποδέχτηκα από πολύ μικρός. Τότε ένιωθα φυσιολογικά, αλλά αργότερα άρχισα να σκέφτομαι τι πραγματικά μου λείπει. Αυτό το στοιχείο με έκανε να θέλω να είμαι ο πατέρας που ποτέ δεν είχα στον γιο μου. Δηλαδή ο Απόλλωνας θέλω να έχει τον πατέρα που εγώ δεν είχα. Ο πατέρας μου έχει πεθάνει. Πέθανε όταν εγώ ήμουν στην Αμερική και πέθανε στη φυλακή», αποκάλυψε ο ίδιος.

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έκανε τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική στην Ελλάδα.

Το 2009 πήρε την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα και την επιτυχημένη του πορεία που είχε ήδη προκειμένου να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του στο Λος Άντζελες. Αρχικά εκεί δούλεψε ως σερβιτόρος σε μπαρ.

Η πορεία του στην Αμερική περιλαμβάνει επτά ταινίες, διεθνείς διαφημιστικές καμπάνιες για την Infiniti και την Under Αrmour και έναν γκεστ ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «The Closer». Ακόμα, έπαιξε σε επτά επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Allan Ball, Banshee και έξι επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «The Last Ship» καθώς και σε έναν γκεστ ρόλο στη σειρά «Blindspot».

Στην ιδιωτική τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές Χάρτινο καράβι και Απαγορευμένη Αγάπη και Έρωτας και Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον και Αληθινοί Έρωτες και Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα και Λόλα και Ματωμένα χώματα και The Closer και Banshee και Blindspot και Days of our lives και The Last Ship και Nomads Μαδαγασκάρη και Whiskey Cavalier και Warrior και The Old Man και Όμηρος και Pleasure or Pain και Caged on more.

Τη σεζόν 2021 - 2022 έκανε μια εμφάνιση στη σειρά Η Γη της ελιάς.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χρήστος Βασιλόπουλος: Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση που ζητά ηθοποιούς χωρίς αμοιβή - Η απάντηση του ηθοποιού

«Διόρθωση, ζητούνται κορόϊδα» - Η αντίδραση του Σίλα Σεραφείμ με την ανάρτηση του Χρήστου Βασιλόπουλου