Από Ελένη Μήτση

Η Μαρία Κορινθίου παραχώρησε συνέντευξη στο ''Πρωινό μας'' την Τετάρτη 21/9 και μεταξύ των όσων ανέφερε η ηθοποιός για τα επαγγελματικά της βήματα δε δίστασε να μιλήσει και για αρνητικά σχόλια, που έχει δεχτεί κατά την πορεία της στον χώρο.

Αυτό, που ακόμα θυμάται και θέλησε να θίξει με παράπονο έχει να κάνει με την ιστορική στιγμή στην καριέρα της, που υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην “Η νεράιδα και το παλικάρι”. Πολλά ακούστηκαν εκείνη την περίοδο, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνη, που ασχολήθηκαν και με τα μαλλιά της. (δείτε σπάνιο ντοκουμέντο για την τελευταία παράσταση της αείμνηστης Αλίκης).

Τα αρνητικά σχόλια που δεχόταν η Μαρία Κορινθίου υποδυόμενη την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Λύσσα. Γινόταν ο κακός χαμός, γιατί έβαψα τα μαλλιά… Εμένα πάντα με σχολιάζουν μόλις ανακοινωθεί τι θα κάνω. Άπαξ και το κάνω… Την ίδια περίοδο που έκανα εγώ τη Νεράιδα και το Παλικάρι, η Κατερίνα Γερονικολού έκανε το Χτυποκάρδια στο θρανίο. Άρα ήταν προσωπικός ο λόγος, τώρα το σκέφτηκα. Την Κατερίνα Παπουτσάκη την διαλύσανε. Όσοι κάνουν τέτοιου είδους σχόλια, είναι ανίδεοι από υποκριτική και από θέατρο».

Η ανανεωμένη της εμφάνιση σόκαρε την Ελένη Μενεγάκη

Στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, στην εκπομπή Ελένη, το μεσημέρι της Τετάρτης 14/9, βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου, την οποία διεκδικούσε ο ΣΚΑΪ, για να δώσει συνέντευξη στην γνωστή παρουσιάστρια. Η ίδια εμφανίστηκε με ένα μαύρο στενό φόρεμα και η πρώτη μόλις την είδε δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Μάλιστα, τόνισε το γεγονός πως δεν ήταν ιδιαίτερα βαμμένη και πως τις θύμισε την εποχή που γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στο κανάλι του ANT1.

«Μου αρέσεις πολύ… Πρώτον είναι η πρώτη φορά που σε βλέπω τόσο άβαφη μετά από καιρό… Είσαι ένα πολύ φρέσκο κορίτσι και στο λέω με την καρδιά μου. Με γυρνάς πίσω στα χρόνια που σε πρωτογνώρισα, σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ σε ποια σειρά σε είχα πρωτοδεί στον ΑΝΤ1 γιατί και εγώ εκεί ήμουν… Στο γητευτή.

Σε θυμάμαι γιατί ήσουν πιο ξεχωριστή από όλους εμάς, ήσουν ένα μελαχρινό κορίτσι, μία γυναίκα τραβηχτική και πολύ καθημερινή, κανονική να μία έκφραση που χρησιμοποιώ τελευταία…», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η αδυναμία μου...» - Ρίγη συγκίνησης με τα λόγια της Μαρίας Κορινθίου για την Μάρθα Καραγιάννη

"Ξέσπασε" η Μαρία Κορινθίου - Δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά της στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη