Από Πέννυ Μαστοράκου

Σε μία άκρως συγκινητική αναδρομή πίσω στο χρόνο, μας πήγε σήμερα η εκπομπή Πάμε Δανάη, καθώς στην στήλη με τις vintage ιστορίες, φιλοξένησαν την Πέμπτη 15/9 ηθοποιούς που ήταν στο τελευταίο έργο στο οποίο έπαιξε η Αλίκη Βουγιουκλάκη (δείτε εδώ το πιο ένδοξο έργο της ηθοποιού) και με το οποίο ουσιαστικά η «Εθνική Σταρ» αποχαιρέτησε το κοινό της καθώς λίγο καιρό αργότερα νικήθηκε από τον καρκίνο.

Η «Μελωδία της Ευτυχίας» λοιπόν ήταν το τελευταίο έργο στο οποίο έπαιξε και 26 χρόνια αργότερα οι ηθοποιοί του έργου, μεταξύ των οποίων και η Άριελ Κωνσταντινίδη, θυμούνται όσα έγιναν στα παρασκήνια της θρυλικής παράστασης που έμεινε στην ιστορία.

Η εξομολόγηση της Κωνσταντινίδη για την Βουγιουκλάκη

Η Άριελ Κωνσταντινίδη δήλωσε πως το μόνο που είχε γίνει γνωστό στους ηθοποιούς της παράστασης ήταν ότι η παράσταση σταματάει και θα συνεχιστεί μόλις η Αλίκη νιώσει καλύτερα.

«Όλοι έλεγαν στην Αλίκη να μην μείνει να χαιρετήσει τον κόσμο και εκείνη έλεγε “θα πάρω το παυσίπονο μου και θα τους χαιρετήσω όλους. Το βλέμμα της Αλίκης ήταν σχεδόν πανικόβλητο, αλλά «έφυγε» σε αυτή την τεράστια επιτυχία και επί σκηνής, όρθια ακμαία και δυνατή στην τελευταία της υπόκλιση» είπε κλείνοντας η ηθοποιός...

Η ηθοποιός ωστόσο είχα μιλήσει και για την αθέατη πλευρά της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Μετά την Μαρία την άσχημη και την τόσο μεγάλη επιτυχία ήρθα αντιμέτωπη με πάρα πολλά δικά μου διλήμματα και αμφιταλαντεύτηκα για το πως θέλω αν συνεχίσω οπότε απομακρύνθηκα εντεκώς. Άρχισα ένα ταξίδι αυτογνωσίας και αυτό με έφερε σε απόσταση από τη δουλειά. Μου ήταν πάρα πολύ χρήσιμο, ήταν θέμα επιβίωσης και έτσι έχω να κάνω τηλεόραση 13 χρόνια».

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν εκρηκτική σαν άνθρωπος. Υπέροχη οικοδέσποινα, εκθαμβωτική με μια σαγήνη απαράμιλλη. Ήταν υπέροχη αλλά ήταν και μια έκρηξη, ένα ηφαίστειο που δεν ήθελες να είσαι παρών στις εκρήξεις και στον θυμό της.

Η Αλίκη στις πρόβες δεν ήταν η Αλίκη στις παραστάσεις. Επηρεαζόταν πάρα πολύ από το κοινό το οποίο και αλλοίωνε τη δυνότητα της ως ηθοποιός. Στις πρόβες όμως ήταν εκπληκτική ηθοποιός» συμπλήρωσε...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η απόλυτη ανατροπή στην πρωινή ζώνη της τηλεθέασης 14/9: Ποιος βγήκε πρώτος; Λιάγκας, Σκορδά, Καινούργιου ή Μπάρκα;

"Άναυδη" η Χριστίνα Μπόμπα στον αέρα του Πάμε Δανάη - Τι συνέβη;