Από Ελένη Μήτση

Πρόσφατα μια καλλιτεχνική συνεργασία έληξε άσχημα θα λέγαμε και αυτή δεν είναι άλλη από το σχήμα Μαζωνάκης - Σχοινάς, που ματαιώθηκε στο παρά 5.

Ο δεύτερος ωστόσο τραγουδιστής κάνει γρήγορες και πολύ συγκεκριμένες κινήσεις, αφού την Τετάρτη 21/9 μέσα από το Πάμε Δανάη έγινε γνωστό, πως αρχικά απάντησε με μήνυση στο κέντρο διασκέδασης και πως έδωσε τα χέρια στη συνέχεια με ένα άλλο.

Έτσι λοιπόν, το φθινόπωρο και συγκεκριμένα μέσα στον Οκτώβρη το κοινό θα απολαμβάνει τον Διονύση Σχοινά στο Box μαζί με την Ντέμη και ένα ακόμη πρόσωπο, για το οποίο είναι σε αναζήτηση.

Το πρόσωπο με το οποίο θα συνεργαστεί ο Διονύσης Σχοινάς μετά την διάλυση του σχήματος με τον Μαζωνάκη

Το παρασκήνιο πίσω από την "ρήξη" Μαζωνάκη και Σχοινά

Το πρωί της Πέμπτης 16/9 όπως ανέφεραν ορισμένες εκπομπές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο λόγος που είχε ακυρωθεί εξαρχής η πρώτη πρεμιέρα, ήταν διότι ο Σχοινάς θεώρησε πως τα γράμματα στην δική του αφίσα ήταν μικρότερα από εκείνα του Μαζωνάκη, γεγονός που ωστόσο φάνηκε να λύθηκε διότι λίγο αργότερα την είχε αναρτήσει στο Instagram του, κάτι που δείχνει ότι το θέμα που είχε λύθηκε.

Έπειτα από πληροφορίες που είχαμε, αναφέρθηκε πως η δεύτερη πρόβα ακυρώθηκε επειδή ο ίδιος αποχώρησε από την πρόβα generale λέγοντας ότι είχε σοβαρό πρόβλημα με την μέση του και έπρεπε να κάνει ένεση, ενώ φήμες ανέφεραν επίσης πως είχε θέμα με το χρονικό διάστημα του προγράμματός του, που ήταν μικρότερο από τον Μαζωνάκη.

Τίποτα δεν είναι ωστόσο σίγουρο, και αναμένεται και από τις δύο πλευρές αν θελήσουν να εξηγήσουν τι είναι τελικά αυτό που οδήγησε στην διάλυση του σχήματος, μία μέρα πριν την πρεμιέρα, καθώς τίποτα από τα παραπάνω δεν επιβεβαιώθηκε και σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν θεωρείται τόσο σοβαρό ώστε να οδηγήσει σε ρήξη δύο ανθρώπους που διατηρούσαν εξαιρετικά καλές σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γιώργος Μαζωνάκης: Η πρώτη του αντίδραση μετά την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα

Όλο το παρασκήνιο πίσω από την "ρήξη" Μαζωνάκη και Σχοινά - Τι πραγματικά συνέβη