Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μεγάλο «σούσουρο» έχει δημιουργηθεί εδώ και λίγες ώρες μετά την απόφαση του Διονύση Σχοινά να αποχωρήσει από το σχήμα που θα εμφανιζόταν μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Ο τραγουδιστής αποχώρησε λίγο πριν την πρεμιέρα και οι φήμες για τη μεταξύ τους ρήξη φούντωσαν.

Λίγη ώρα αργότερα βέβαια, ο Διονύσης Σχοινάς με μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram, εξήγησε πως δεν αποχώρησε από το σχήμα για άλλο λόγο, αλλά γιατί είχε πρόβλημα με τη μέση του που δεν του επέτρεπε να κάνει τόσες live εμφανίσεις (δείτε εδώ την ανάρτησή του).

Το βίντεο του Γιώργου Μαζωνάκη για όσα έγιναν με τον Διονύση Σχοινά

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο τραγουδάει το «Ποτέ» του Διονύση Σχοινά και στη συνέχεια λέει χαρακτηριστικά: «Η μουσική ενώνει μάγκες», ενώ ανακοίνωσε και επίσημα πως η πρεμιέρα του θα γίνει κανονικά στις 29 Σεπτεμβρίου.

Το παρασκήνιο πίσω από την "ρήξη" Μαζωνάκη και Σχοινά

Το πρωί της Πέμπτης 16/9 όπως ανέφεραν ορισμένες εκπομπές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο λόγος που είχε ακυρωθεί εξαρχής η πρώτη πρεμιέρα, ήταν διότι ο Σχοινάς θεώρησε πως τα γράμματα στην δική του αφίσα ήταν μικρότερα από εκείνα του Μαζωνάκη, γεγονός που ωστόσο φάνηκε να λύθηκε διότι λίγο αργότερα την είχε αναρτήσει στο Instagram του, κάτι που δείχνει ότι το θέμα που είχε λύθηκε.

Έπειτα από πληροφορίες που είχαμε, αναφέρθηκε πως η δεύτερη πρόβα ακυρώθηκε επειδή ο ίδιος αποχώρησε από την πρόβα generale λέγοντας ότι είχε σοβαρό πρόβλημα με την μέση του και έπρεπε να κάνει ένεση, ενώ φήμες ανέφεραν επίσης πως είχε θέμα με το χρονικό διάστημα του προγράμματός του, που ήταν μικρότερο από τον Μαζωνάκη.

Τίποτα δεν είναι ωστόσο σίγουρο, και αναμένεται και από τις δύο πλευρές αν θελήσουν να εξηγήσουν τι είναι τελικά αυτό που οδήγησε στην διάλυση του σχήματος, μία μέρα πριν την πρεμιέρα, καθώς τίποτα από τα παραπάνω δεν επιβεβαιώθηκε και σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν θεωρείται τόσο σοβαρό ώστε να οδηγήσει σε ρήξη δύο ανθρώπους που διατηρούσαν εξαιρετικά καλές σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είμαστε σε συζητήσεις και...» - Η Καίτη Γαρμπή απαντά πρώτη φορά ανοιχτά για το νέο τηλεοπτικό της βήμα

«Στο καλό...» - Θλίψη για τον Λάκη Λαζόπουλο