Από Πέννυ Μαστοράκου

Παρότι οι φήμες είχαν φουντώσει για τα καλά από το βράδυ της Πέμπτης 15/9 για την λήξη της συνεργασίας τους δύο μέρες πριν την πρεμιέρα τους, τίτλοι τέλους έπεσαν για το σχήμα του Γιώργου Μαζωνάκη και του Διονύση Σχοινά, έπειτα και από την επίσημη ανακοίνωση του τελευταίο του μεσημέρι της Παρασκευής 16/9 μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ωστόσο από όλα αυτά που ακούστηκαν ως πιθανές αιτίες για αυτή την κατάσταση, ορισμένα στοιχεία δεν βγάζουν νόημα και δεν κολλάνε στην ιστορία ούτε χρονικά ούτε νοηματικά.

Το παρασκήνιο πίσω από την "ρήξη" Μαζωνάκη και Σχοινά

Το πρωί της Πέμπτης 16/9 όπως ανέφεραν ορισμένες εκπομπές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο λόγος που είχε ακυρωθεί εξαρχής η πρώτη πρεμιέρα, ήταν διότι ο Σχοινάς θεώρησε πως τα γράμματα στην δική του αφίσα ήταν μικρότερα από εκείνα του Μαζωνάκη, γεγονός που ωστόσο φάνηκε να λύθηκε διότι λίγο αργότερα την είχε αναρτήσει στο Instagram του, κάτι που δείχνει ότι το θέμα που είχε λύθηκε.

Έπειτα από πληροφορίες που είχαμε, αναφέρθηκε πως η δεύτερη πρόβα ακυρώθηκε επειδή ο ίδιος αποχώρησε από την πρόβα generale λέγοντας ότι είχε σοβαρό πρόβλημα με την μέση του και έπρεπε να κάνει ένεση, ενώ φήμες ανέφεραν επίσης πως είχε θέμα με το χρονικό διάστημα του προγράμματός του, που ήταν μικρότερο από τον Μαζωνάκη.

Τίποτα δεν είναι ωστόσο σίγουρο, και αναμένεται και από τις δύο πλευρές αν θελήσουν να εξηγήσουν τι είναι τελικά αυτό που οδήγησε στην διάλυση του σχήματος, μία μέρα πριν την πρεμιέρα, καθώς τίποτα από τα παραπάνω δεν επιβεβαιώθηκε και σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν θεωρείται τόσο σοβαρό ώστε να οδηγήσει σε ρήξη δύο ανθρώπους που διατηρούσαν εξαιρετικά καλές σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια.

Όσα ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή νωρίτερα για την ρήξη τους

«Έχω ένα ρεπορτάζ που συζητιέται στα πηγαδάκια της νυχτερινής Αθήνας, γιατί όλοι περίμεναν ένα πολυαναμενόμενο σχήμα να ξεκινήσει, και μάλιστα όχι τώρα αλλά από τις 10 Σεπτεμβρίου, φαίνεται ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά και υπάρχουν διάφορα προβλήματα. Είναι η δεύτερη φορά που αναβάλλεται η πρεμιέρα του συγκεκριμένου σχήματος. Να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Διονύσης Σχοινάς είναι δύο πολύ αγαπημένοι καλλιτέχνες, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να συμπράξουν. Θυμίζω ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης, πέρυσι όλη τη σεζόν κατάφερε να είναι sold out, με τον Γιώργο Λιβάνη στο πλευρό του και γενικώς ξέρουμε ότι είναι ένας καλλιτέχνης που έχει το δικό του κοινό και μπορεί να σταθεί. Αντίστοιχα όμως και ο Διονύσης Σχοινάς που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ένα απίστευτο come back, έχει τον κόσμο του, που χορεύει, τραγουδάει. Πολύ νεανικό και οι δύο, πολύ αγαπημένοι».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είμαστε σε συζητήσεις και...» - Η Καίτη Γαρμπή απαντά πρώτη φορά ανοιχτά για το νέο τηλεοπτικό της βήμα

Καλύτερα δε Γίνεται: Θα «σπάσει» ρεκόρ από την πρεμιέρα - Η πρώτη καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού