Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες μόνο μέρες μετά την ρήξη του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Διονύση Σχοινά στο σχήμα που ετοίμαζαν να κάνουν πρεμιέρα στο Κέντρο Αθηνών, (δείτε εδώ την ανάρτηση όλο νόημα του Σχοινά για το συμβάν) αλλά και τις εκατέρωθεν σπόντες για το τι τελικά συνέβη, το ζευγάρι απάντησε με εξώδικο στην αγωγή που πρώτο έλαβε από το νυχτερινό κέντρο.

Το εξώδικο της Γαρμπή και του Σχοινά

Πιο συγκεκριμένα μετά το εξώδικο του επιχειρηματία του Κέντρου Αθηνών προς εκείνους, αποφάσισαν να απαντήσουν και εκείνοι με τον ίδιο τρόπο. Οι δύο καλλιτέχνες μάλιστα συζητούν με τους δικηγόρους τους για το θέμα και θα ακολουθήσουν την δικαστική οδό εάν δεν υπάρξει κάποια εξωδικαστική συμφωνία.

Το παρασκήνιο πίσω από την "ρήξη" Μαζωνάκη και Σχοινά

Το πρωί της Πέμπτης 16/9 όπως ανέφεραν ορισμένες εκπομπές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο λόγος που είχε ακυρωθεί εξαρχής η πρώτη πρεμιέρα, ήταν διότι ο Σχοινάς θεώρησε πως τα γράμματα στην δική του αφίσα ήταν μικρότερα από εκείνα του Μαζωνάκη, γεγονός που ωστόσο φάνηκε να λύθηκε διότι λίγο αργότερα την είχε αναρτήσει στο Instagram του, κάτι που δείχνει ότι το θέμα που είχε λύθηκε.

Έπειτα από πληροφορίες που είχαμε, αναφέρθηκε πως η δεύτερη πρόβα ακυρώθηκε επειδή ο ίδιος αποχώρησε από την πρόβα generale λέγοντας ότι είχε σοβαρό πρόβλημα με την μέση του και έπρεπε να κάνει ένεση, ενώ φήμες ανέφεραν επίσης πως είχε θέμα με το χρονικό διάστημα του προγράμματός του, που ήταν μικρότερο από τον Μαζωνάκη.

Τίποτα δεν είναι ωστόσο σίγουρο, και αναμένεται και από τις δύο πλευρές αν θελήσουν να εξηγήσουν τι είναι τελικά αυτό που οδήγησε στην διάλυση του σχήματος, μία μέρα πριν την πρεμιέρα, καθώς τίποτα από τα παραπάνω δεν επιβεβαιώθηκε και σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν θεωρείται τόσο σοβαρό ώστε να οδηγήσει σε ρήξη δύο ανθρώπους που διατηρούσαν εξαιρετικά καλές σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γιώργος Μαζωνάκης: Η πρώτη του αντίδραση μετά την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα

«Είμαστε σε συζητήσεις και...» - Η Καίτη Γαρμπή απαντά πρώτη φορά ανοιχτά για το νέο τηλεοπτικό της βήμα