Από Στέλλα Μούτσιου

Στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, μίλησαν ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης και η Αφροδίτη Λιάντου, ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της σειράς Γη της Ελιάς, καθώς ο Διονύσης Παπανδρέου και η Ιφιγένεια Τζόλα είναι επίσης ένας από αυτά, και πέρα από τις αποκαλύψεις τους για τις εξελίξεις του σίριαλ μίλησαν και για όσα συμβαίνουν στην πραγματικότητα μεταξύ τους.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος τους ρώτησε αν γνωρίζουν για όλα τα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι και πίσω από τις κάμερες, με τους δυο τους να απαντούν αμήχανα πως το έχουν αντιληφθεί, ωστόσο τους φαίνεται αστείο.

Η αμήχανη απάντηση του Σκουρλέτη και της Λιάντου για την σχέση τους

«Τα έχουμε δει τα δημοσιεύματα. Γελάμε και κάνουμε πλάκα με αυτό. Δεν ξέρω. Έχουμε χημεία», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η Δώρα Χρυσικού δίνει το απόλυτο spoiler για την Γη της Ελιάς

Τις τελευταίες μέρες, πολλοί εκ των πρωταγωνιστών της Γης της Ελιάς, που σήμερα Δευτέρα 19/9 κάνει την πρεμιέρα της με τον καταιγιστικό δεύτερο κύκλο, είναι καλεσμένοι σε εκπομπές, και ο καθένας βάζει το λιθαράκι του με τα spoiler που δίνει (δείτε εδώ τι αποκάλυψαν Ιορδανίδης και Νεοφύτου) κάνοντας μεγαλύτερη την αγωνία μας.

Η Δώρα Χρυσικού λοιπόν, έκανε και εκείνη της αποκαλύψεις της το πρωί της Δευτέρας 19/9 όταν βρέθηκε καλεσμένη στο «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για τον ρόλο της ως Αρετή Καπερνάρου, αλλά και το τι θα συμβεί στην ζωή της ηρωίδας της, αλλά και για την δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Θα έχει πολλές ανατροπές. Θα γίνει χαμός. Στη ζωή της Αρετής μπαίνει ο Θανάσης, ο οποίος έχει αναφερθεί γιατί είναι ο σύντροφος της Αναστασίας. Ήταν ο άνθρωπος που η Αναστασία ήταν έτοιμη να παντρευτεί. Εμφανίζεται κι η Αρετή δεν χάνει χρόνο. Κάτι γίνεται εκεί πέρα»

«Όμως, ο Θανάσης κρύβει πολλά μυστικά και δεν είναι αυτός που φαίνεται. Πάει να της κάνει μία κασκαρίκα, αλλά με την Αρετή δεν τα βγάζεις εύκολα πέρα, οπότε εκεί θα υπάρξουν ανατροπές και πολύ γέλιο. Ο Στάθης, από την άλλη, έχει τα δικά του μπλεξίματα», συμπλήρωσε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μας ζητά κάποια υπέρογκα ποσά!» - Απασφάλισε η Δώρα Χρυσικού για την αγωγή του Κιμούλη

Αποκλειστικό: Aπό την Γη της Ελιάς στον Γλυκάνισο - Οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλη Αθανασόπουλου για τον ρόλο του