Από Πέννυ Μαστοράκου

Μία εξομολογητική και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη (Όπως εκείνη της Άριελ Κωνσταντινίδη) έδωσε το πρωί της Τρίτης 20/9, ο γνωστός ηθοποιός Σταύρος Ζαλμάς στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στον δημοσιογράφο, Αλέξη Μίχα.

Ο ίδιος, παρότι δεν μιλά συχνά σε συνεντεύξεις, μίλησε για όλα, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχτηκε όταν πρωταγωνιστούσε στο «Άγγιγμα ψυχής», τα κακόβουλα σχόλια και τα ψευδή δημοσιεύματα για την υγεία του.

Οι αφοπλιστικές δηλώσεις του Σταύρου Ζαλμά

«Όσο ήμουν τραπεζικός υπάλληλος είχα ψυχοσωματικά προβλήματα τα οποία εξαφανίστηκαν λίγους μήνες αφού παραιτήθηκα. Η φυματίωση μου οφειλόταν στο ότι δεν περνούσα καθόλου καλά. Πριν αρχίσω να κάνω τηλεόραση, έκανα 12 χρονιά θέατρο. Συμμετείχα στη σειρά Άφρικα μόνο για το ταξίδι στην Αφρική. Όταν άρχισε να προβάλλεται το “Άφρικα”, οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν αποθεωτικές και εγώ είχα συνηθίσει να είμαι στην αφάνεια.

Μου έχει τύχει να είναι κόσμος έξω από την πόρτα του σπιτιού μου στις 4 το πρωί, να παρακολουθούν το τηλέφωνο μου, να με τραβάνε από τα ρούχα στον δρόμο. Για τον ρόλο του ιερωμένου στο Άγγιγμα ψυχής μελέτησα πολύ, αν και είχα κάποιες μνήμες από τον αδερφό του πάππου μου, που ήταν ιερομόναχος και αρχιμανδρίτης. Είχε πολεμηθεί πολύ το Άγγιγμα ψυχής και εγώ προσωπικά».

«Ένας μουσικοδιδάσκαλος είχε εντολή από τον μητροπολίτη Μεξικό να κάνει ένα cd με ψαλμωδίες που θα συμμετείχα. Η Ιερά Συνοδός δεν του έδωσε ποτέ την άδεια σε ένα μουσικοδιδάσκαλο να κυκλοφορήσει το cd γιατί είχε επιλέξει έμενα να διαβάζω τροπάρια. Ήμουν στο αεροπλάνο και έπεσε ένα περιοδικό στα χέρια μου και διάβασα ότι πάσχω από Aids. Θύμωσα και δεν ξανασχολήθηκα άλλα θα έπρεπε να έχω κάνει μήνυση» είπε ο ηθοποιός χαρακτηριστικά.

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν...» - Η αποκάλυψη της Σμαράγδας Καρύδη στην εκπομπή

Η συνέντευξη της Σμαράγδας Καρύδη τους άφησε όλους με ένα χαμόγελο στα χείλη. Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή λίγες μέρες πριν. Αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, καθώς και στην πρώτη της δουλειά ως ηθοποιός, όταν ήταν ακόμα πολύ μικρή, ενώ μίλησε και για το Παρα Πέντε, αλλά και για τον Θοδωρή Αθερίδη με τον οποίο είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια.

«Όταν ήμουν έφηβη, ήμουν ανυπόφορη και ήθελα συνέχεια να φεύγω από το σπίτι», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Η πρώτη μου δουλειά ήταν όταν ακόμη ήμουν στην τρίτη λυκείου. Με πήρε τηλέφωνο ο Γιάννης Σμαραγδής και μου ζήτησε να υποδυθώ μια μαθήτρια στη σειρά «Σιγά η πατρίδα κοιμάται»

«Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο “Παρά 5” ό,τι έπιανε το έκανε μεγάλο», συνέχισε έπειτα και πρόσθεσε για την ίδια: «Ήθελα πολύ να κάνω μεταμφιέσεις».

Όσον αφορά τον Θοδωρή Αθερίδη, επισήμανε: «Το πρώτο θεατρικό που παίξαμε μαζί και έγινε και ταινία, ήταν μια ιστορία που την έγραψε πάνω μας».

«Όταν ο Θοδωρής μου έστειλε το σενάριο του «Από έρωτα», το διάβασα και έκλαιγα μπροστά από τη θάλασσα», ανέφερε, μάλιστα.

«Η παραγωγή μου είχε πει πως λογικά το πρώτο γύρισμα θα το “πετάξουμε”. Διήρκεσε 12 ώρες αλλά πέτυχε!», κατέληξε για το Celebrity Game Night.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν έπρεπε να καθίσω στο ίδιο τραπέζι με...» - Το πρόσωπο με το οποίο δε θέλει επαφές ο Περρής όπως αποκάλυψε στο Πάμε Δανάη

"Άναυδη" η Χριστίνα Μπόμπα στον αέρα του Πάμε Δανάη - Τι συνέβη;