Από Στέλλα Μούτσιου

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή στα 82 της και σκόρπισε απέραντη θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους της, καθώς όπως είχε εξηγήσει και ο Μάκης Δελαπόρτας, η ηθοποιός δεν ήταν τόσο άσχημα στην υγεία της ώστε να αναμένεται αυτή η εξέλιξη.

Παρόλα αυτά, όλο συγκεντρώθηκαν για να την αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά στο Α' Κοιμητήριο Αθηνών και η κάμερα του Πρωινού απαθάνατισε μερικά από τα πρόσωπα που παρευρέθηκαν, ενώ οι ρεπόρτερ απέσπασαν κάποιες δηλώσεις τους για την σπουδαία αυτή γυναίκα.

Οι δηλώσεις της Φόνσου και άλλων διασήμων στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη

«Αντίο. Τίποτα άλλο. Όταν χάνεις έναν άνθρωπος δικό σου, όπως ήταν για μένα η Μάρθα που μεγαλώσαμε μαζί και είμαστε μαζί από 15 χρονών, δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο», είπε αρχικά η Άννα Φόνσου.

«Στο πιο θηλυκό ελληνικό πλάσμα που έβγαλε ποτέ ο ελληνικός κινηματογράφος. Μία γυναίκα που είχε μία απίστευτη γείωση με την πραγματικότητα και πάλι μπορεί να ήταν ονειρική για όλο τον ανδρικό πληθυσμό», δήλωσε έπειτα ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Και ο Μάκης Δελαπόρτας κατέληξε: «Για μένα η Μάρθα δεν ήταν απλά μία συνάδελφος, ήταν φίλη, πραγματικά, της καρδιάς μου. Από μικρό παιδί κοντά της μέχρι το τέλος».

Έκλαιγαν σπαρακτικά πάνω από το φέρετρό της Δούμα, Σαπουντζάκη και Σούρας

Στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 22/9 πραγματοποιήθηκε η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη και εκεί βρέθηκαν για να την τιμήσουν όλα τα αγαπημένα τις πρόσωπα. Ένα από αυτά είναι και ο πρώην σύντροφός της, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε με τρεμάμενη μπροστά στις κάμερες για την καλή του.

Ωστόσο, η εικόνα της Ντόρας Δούμα, της Ζωζώς Σαπουντζάκη, αλλά και του Δημήτρη Σούρα πάνω από το φέρετρο της ηθοποιού ήταν που προκάλεσε ρίγη στο πανελλήνιο, καθώς ήταν φανερά συγκινημένοι και δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν την "οργή" τους για το γεγονός πως το πιο αγαπημένο τους πρόσωπο δεν θα βρίσκεται πλέον δίπλα τους. Ο φωτογραφικός φακός του tv-24.gr απαθάντισε αυτά τα στιγμιότυπα και τα λόγια είναι περιττά.

Μάρθα Καραγιάννη Ντόρα Δούμα

Μάρθα Καραγιάννη Δημήτρης Σούρας

Μάρθα Καραγιάννη Ζωζώ Σαπουντζάκη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Το πήρε μαζί της!» - Το μεγάλο μυστικό που πήρε στον τάφο της η Μάρθας Καραγιάννη

Σοκαριστική αποκάλυψη - Βρέθηκε το ιδιόχειρο γράμμα της Μάρθας Καραγιάννη