Από Στέλλα Μούτσιου

Στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται μίλησε ο Μάκης Δελαπόρτας, το πρωί της Κυριακής 18/9, για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη. Ο ίδιος δήλωσε συγκλονισμένος με αυτή την είδηση, καθώς δεν γνώριζε πόσο άσχημη ήταν η κατάσταση της υγείας της ηθοποιού.

Στη συνέχεια, όμως, αναφέρθηκε στο γεγονός πως η ίδια δεν επιθυμούσε να βρίσκεται μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας, αν και το tv-24.gr έχει εξασφαλίσει την τελευταία της δημόσια εμφάνιση.

Οι δηλώσεις του Μάκη Δελαπόρτα για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη

«Δυστυχώς είμαι στην Κύπρο. Με πήραν τηλέφωνο πριν από λίγο και μου το είπαν και δεν το πίστευα. Τελικά είναι αλήθεια… Είμαι συγκλονισμένος. Δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει. Δεν ήταν τόσο άσχημα η Μάρθα, γιατί εγώ είχα συνεχή επαφή με την αδελφική της φίλη, τη Ντόρα Δούμα. Είμαι συγκλονισμένος, έχω σοκαριστεί γιατί δεν το περίμενα» ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεν ήθελε να εκτίθεται στα φώτα και καλά έκανε. Είχε μία απίστευτη αξιοπρέπεια, ήξερε μέχρι που μπορούσε. Είχε πρόβλημα υγείας, αλλά όχι τόσο σοβαρό ώστε να πούμε ότι θα συνέβαινε αυτό που συνέβη. Τώρα ό,τι κι αν πούμε για τη Μάρθα… Η Μάρθα Καραγιάννη είναι μία ολόκληρη εποχή. Για μένα ήταν ένας δικός μου άνθρωπος. Είναι ξερίζωμα ψυχής αυτή τη στιγμή αυτό που αισθάνομαι».

Με τρεμάμενη φωνή ανακοίνωσε τον θάνατό της ο Δημήτρης Σούρας

Μία περίεργη Κυριακή ξημέρωσε για την ελληνική κοινωνία, καθώς, όπως αναφέρθηκε ήδη, έφυγε από τη ζωή η σπουδαία ηθοποιός, Μάρθα Καραγιάννη και η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται.

Ο ίδιος βγήκε στον "αέρα" και δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή του, καθώς την ώρα που περιέγραφε τα τελευταία λεπτά της ζωής της, η φωνή του έτρεμε. Όλοι άκουγαν με απόλυτη προσοχή τα λόγια του και το σοκ που αντιμετώπισαν ήταν μεγάλο.

«Δυστυχώς η Μάρθα έφυγε. Τα πράγματα έγιναν ως εξής. Γύρω στη 1 παρά τέταρτο, η Ντόρα η αγαπημένη της φίλη, η αδελφή της, το πιο δικό της πρόσωπο μού τηλεφώνησε για να μου πει ότι βλέπει πως η Μάρθα δεν είναι πολύ καλά. Της είπα να μου μιλήσει, μου είπε «καλημέρα Δημήτρη». Και της απάντησα πως δεν μου φτάνει αυτό. Είπε «κα» και μετά σταμάτησε.

Παίρνω τη Ντόρα που ήταν δίπλα της στο τηλέφωνο και της ζητώ να καλέσει ασθενοφόρο, τα πάντα. Της έδωσα το νούμερο και σε τρία λεπτά με πήρε η Ντόρα ουρλιάζοντας λέγοντάς μου ότι η Μάρθα έφυγε. Από τότε, είμαστε όλοι δίπλα και είμαστε συγκλονισμένοι.

Έφυγε μία μεγάλη πρωταγωνίστρια και για μένα μία σπουδαία φίλη, ένας πολύ δικός μου άνθρωπος. Η Ντόρα είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Αυτή δυστυχώς είναι η αναγγελία του θανάτου της Μάρθας Καραγιάννη», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μάρθα Καραγιάννη: Η λαμπρή καριέρα και ο θάνατος του παιδιού που τη σημάδεψε

«Ράγισε» καρδιές η Αντιγόνη Κουλουκάκου - Οι αναρτήσεις για την απώλεια που της κόστισε