Από Στέλλα Μούτσιου

Το GNTM 5 έχει ξεκινήσει και οι γυναίκες που παιρνούν από οντισιόν έχουν ξεσηκώσει το κοινό με τα κορμιά, αλλά και τις προσωπικότητές τους, ιδιαίτερα όταν αυτές συνδέονται μεταξύ τους σε συγγενικό βαθμό. Μία από τις κοπέλες που πέρασαν, όμως, επίσης από την κριτική επιτροπή "έκλεψε" τα βλέμματα για άλλους λόγους.

Πρόκειται για μία ψηλή μελαχρινή με μαύρα κοντά μαλλιά, η οποία μοιάζει σε συγκλονιστικό βαθμό με την Kendall Jenner και η κάμερα του Breakfast at Star κατάφερε να αποσπάσει μερικές δηλώσεις της από τα backstage του σόου.

Η ελληνίδα σωσίας της Kendall Jenner στο GNTM

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του διαγωνισμού μόδας

Είναι μόνο το τρίτο επεισόδιο μετά την μεγάλη πρεμιέρα (δείτε εδώ τα νούμερα που έκανε), και οι εντάσεις εξακολουθούν να υπάρχουν, καθώς είναι διαφορετικοί χαρακτήρες και συγκρούονται προκειμένου να υποστηρίξουν τις απόψεις τους. Άλλο ένα συναρπαστικό λοιπόν επεισόδιο του GNTM 5 θα δούμε την επόμενη Δευτέρα 26/9 και από ότι φαίνεται θα έρθουν μεγάλες...αντάρες!

Όπως βλέπουμε και στο trailer, η έντονη και εκρηκτική όπως έχουμε ήδη δει, όπως στο ξέσπασμά της στο πλατό, Σοφία Χατζηπαντελή, έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Τάσο Σοφρωνίου, χωρίς ωστόσο να καταλαβαίνουμε τον λόγο, αναμένουμε λοιπόν να δούμε τι προκάλεσε τόση ένταση και ταραχή στον αέρα της εκπομπής, μιας και από την αντίδρασή του είναι φανερό πως ούτε εκείνος το περίμενε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σήμερα είναι μαμά ενός παιδιού - Μία κούκλα η Νάιλα 15 χρόνια μετά το GNTM

Ξεπερνούν τον βασικό μισθό - Τα χρήματα που παίρνουν τα μοντέλα του GNTM 5 για να φωτογραφίζονται και να μένουν στη βίλα