Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τη Νάιλα Γκούνγκι τη γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM, όταν το ριάλιτι παιζόταν ακόμα στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η εντυπωσιακή εμφάνισή της καθώς και ο χαρακτήρας της μέσα στο σπίτι είχαν κάνει αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό.

Παρόλο που δεν κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια του παιχνιδιού το 2008 μιας και έφτασε μέχρι την 6η θέση, η Νάιλα συνέχισε να ασχολείται ενεργά με το μόντελινγκ, ενώ παράλληλα εργάζεται και ως χορεύτρια.

Μέχρι και σήμερα 15 χρόνια μετά το ριάλιτι, η Νάιλα έχει καταφέρει να διατηρήσει το καλλίγραμμο κορμί με το οποίο τη γνωρίσαμε. Έτσι θα μπορούσε άνετα να λάβει μέρος στον φετινό κύκλο του GNTM που δέχεται διαγωνιζόμενες όλων των ηλικιών (δείτε εδώ την 79χρονη που έγινε viral).

Η Νάιλα Γκούνγκι 15 χρόνια μετά το GNTM

Χωρίς αμφιβολία ωστόσο, η μεγαλύτερη επιτυχία που είχε στη ζωή της ήταν ο ερχομός της κόρης της. Η Νάιλα έγινε μανούλα για πρώτη φορά πριν από λίγο καιρό και το παιδί της, αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της. Εκείνη και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Γιώργος έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια μαζί με τη μικρή τους.

Νάιλα Γκούγκνι παιδί
Νάιλα Γκούγκνι GNTM

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Καμία σχέση με το κορίτσι που γνωρίσαμε στο GNTM - Πώς είναι η Ειρήνη Ερμίδου 5 χρόνια μετά

Δεν τα παράτησε ποτέ - Με αναλογίες μοντέλου η Λυδία Κατσανικάκη 4 χρόνια μετά το GNTM