Από Ελένη Μήτση

Στο νέο κύκλο του GNTM 5 βλέπουμε πολλά κορίτσια να διεκδικούν η κάθε μια με τον δικό της μοναδικό τρόπο μια θέση στο νέο και πιο ανατρεπτικό ριάλιτι μόδας.

Οι κριτές είναι αυτοί, που έχουν τον τελευταίο λόγο και το νέο πρόσωπο, η Σοφία Χατζηπαντελή έχει προκαλέσει αίσθηση κυρίως θετική στο κοινό. Μάλιστα η στάση της στην audition της κύπριας Ζωής, η οποία μπήκε στην πασαρέλα με τις bookers της, την έβγαλε εκτός εαυτού, διώχνοντας τις, αφού δεν την άφηναν να έχει τον πρώτο λόγο.

Το περιστατικό που ανάγκασε την Σοφία Χατζηπαντελή να διώξει κόσμο από το GNTM 5

«Εσείς οι δύο πίσω στο δωμάτιο. Σας παρακαλώ! Στο καλό. Αν δεν φύγετε τώρα, θα σας πάρω μόνη μου».

Η Ραμόνα Βλαντή ξεφτίλισε δίχως αύριο την Σοφία Χατζηπαντελή

Όλα καλά μέχρι την μεγάλη πρεμιέρα, ωστόσο μετά την Δευτέρα 19/9 και τα όσα είδαμε στο GNTM, την επόμενη μέρα ακολούθησαν ποικίλες αντιδράσεις, σχετικά με το ριάλιτι και τους κριτές, όπως είδαμε και από τον Γιώργο Λιάγκα. Έτσι το πρωί της Τρίτης 20/9 στην εκπομπή «Happy Day», ήταν καλεσμένη η Ραμόνα Βλαντή και μίλησε για όλα!

Όπως δήλωσε επίσης και κατά τη δική της γνώμη, εκείνη που θα ήθελε να δει στο παιχνίδι είναι η κα. Τίτσα και η κοπέλα με τα μακριά φουντωτά μαλλιά που δεν ήθελε να τα ξυρίσει.

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή κι εξήγησε πως έχει «πρόβλημα» μαζί της «Έχω θέμα μαζί της, γιατί ούτε αυτή είναι φυσική. Δεν μπορείς να είσαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω και να ζητάς φυσικότητα», εξήγησε κλείνοντας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Η πρώτο wild card δόθηκε από τον Καράβα - Ανατροπή της τελευταίας στιγμής

GNTM 5: Η παίκτρια που θύμισε στην Χατζηπαντελή το αγόρι της - ''Κάγκελο'' όλο το πλατό με το σχόλιο της