Από Πέννυ Μαστοράκου

Στις εκπομπές, όπως και στις ανθρώπινες σχέσεις, σίγουρα δεν μπορεί όλα να είναι μέλι γάλα, καθώς είμαστε άνθρωποι και πολλές φορές οι απόψεις μας διαφέρουν. Στο Πρωινό μας, ενώ πάντα επικρατεί ένα σχετικά πολύ όμορφο κλίμα, το πρωί της Πέμπτης 22/9 εμφανίστηκαν κάποια σύννεφα με αφορμή το θέμα του GNTM 5 και τα σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου για τον διαγωνισμό τις προηγούμενες μέρες.

Η Φαίη Σκορδά και η Έλενα Χριστοπούλου λοιπόν, με έντονο ύφος αντάλλαξαν τις απόψεις τους στον «αέρα» σε ένα τεταμένο κλίμα.

«Αρπάχτηκαν» στον αέρα Φαίη Σκορδά και Έλενα Χριστοπούλου

«Αυτό μπορεί να ήταν και μία άτυχη δική της στιγμή για να μην λέμε κάποια πράγματα που ξεφεύγουν από την πραγματικότητα. Είμαστε όλοι κατά της βίας, του μπούλινγκ, της εργασιακής βίας κτλ. Ένα παιδί που πηγαίνει στο κάστινγκ, πηγαίνει με αμηχανία και άγνοια, οπότε εκεί πρέπει να το αντιμετωπίζεις κατάλληλα για να είναι καλά.

Η έντασή μου είναι στον τρόπο. Δεν μπορείς να έρθεις εσύ να μου κάνεις μία συνέντευξη για δουλειά και να μου πεις «γιατί είσαι έτσι;» γιατί με φέρνεις σε δύσκολη θέση» είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Δεν θα ξεχάσω, γιατί κι εσένα έχουμε σχολιάσει, δεν πάει να πει ότι δεν εκτιμώ κι εσένα και την Καγιά. Κι εσένα έχουμε σχολιάσει παλαιότερα που θυμάμαι ήταν τα κορίτσια επάνω, είχαν υψοφοβία και τους έλεγες κάντο, τις πίεζες, έκλαιγαν… Εσύ πώς το έκανες τότε; Συγγνώμη» είπε η παρουσιάστρια με την σειρά της και τότε η Έλενα Χριστοπούλου ανέφερε: «Μόλις μου την είπες τηλεοπτικά και πάρα πολύ καλά έκανες. Σου βγάζω το καπέλο».

«Όχι, δεν σου την είπα, απλά ξεκαθαρίζω ότι πολλές φορές είναι άλλο να σχολιάζουμε συγκεκριμένες αντιδράσεις και γεγονότα, όλοι κάνουμε λάθη και για τηλεοπτικούς λόγους και είναι άλλο να μιλάμε για μια προσωπικότητα και πορεία ενός ανθρώπου. Αυτό δεν γίνεται και δεν θα γίνει ποτέ σε αυτή την εκπομπή. Γι’ αυτό έρχομαι και σου λέω κι εσύ τότε τα ίδια δεν έκανες;» είπε κλείνοντας η παρουσιάστρια.

Αυτές είναι οι πραγματικές σχέσεις της Έλενας Χριστοπούλου με την Βίκυ Καγιά

Είναι ένα θέμα το οποίο έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και πάντα σε συνεντεύξεις και δηλώσεις τους, οι δημοσιογράφοι τις ρωτάνε για τις σχέσεις τους, και για το τι έχει συμβεί και επικρατεί αυτός ο "πάγος" ανάμεσά τους.

Ο λόγος για την Έλενα Χριστοπούλου και τη Βίκυ Καγιά, οι οποίες πλέον δεν έχουν επαφές (δείτε εδώ το αιχμηρό σχόλιο της Καγιά για παλιούς της συνεργάτες), και το πρωί της Παρασκευής 16/9 με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Βίκυ Καγιά στο «Πρωινό μας», η μάνατζερ ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε: «Άριστη δεν θα την έλεγα. Έχουμε μία σχέση σεβασμού θα πω. Μέχρι εκεί. Εγώ δεν θέλω συνέχειες. Θα μείνω στον σεβασμό. Kανονικά έτσι πρέπει να κάνουμε μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Να σεβόμαστε, να είμαστε καλοί άνθρωποι και να λέμε αλήθεια. Εγώ από τη θέση αυτή που είμαι, που με μεγάλη χαρά είπα το ναι, θέλω να λέω μπροστά στην κάμερα, ό,τι λέω και στον καναπέ μου. Δε μπορώ αυτά τα γλυκούλικα, τα δημοσιοσχετίστικα. Κι ας παρεξηγείται κάποιος κόσμος, κι ας στενοχωριέται για κάποια πράγματα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Της έχω αποδείξει ότι...» - Η απάντηση της Βίκυς Καγιά στις δηλώσεις της Χριστοπούλου για τις σχέσεις τους

Κατέρρευσε με λυγμούς η Χριστοπούλου στον αέρα του «Πρωινό μας» - «Ντρέπομαι...»