Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι και μεταξύ άλλων θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση στην Έλενα Χριστοπούλου και σε όσα είπε για τις μεταξύ τους σχέσεις στο Πρωινό Μας (δείτε εδώ τις δηλώσεις της).

Η απάντηση της Βίκυς Καγιά στην Έλενα Χριστοπούλου

«Δεν μπορώ να κάθομαι να απαντώ σε αυτό το πράγμα. Όχι ότι με προσβάλει και δεν θα ήθελα να απαντήσω αλλά νομίζω της έχω αποδείξει ότι όταν είμαι εκνευρισμένη, φαίνεται κι όταν δεν μου αρέσει κάτι σας το λέω. Ουσιαστικό θέμα δεν είχαμε ποτέ.

Δεν ήμασταν ποτέ αδελφικές φίλες που χαλάσαμε τις σχέσεις μας. Ήμασταν γνωστές και συνεργαστήκαμε πάρα πολύ αρμονικά. Τώρα εάν στο τέλος της συνεργασίας υπήρξε κάποια ένταση κι οποιαδήποτε παρεξήγηση, είναι 4 χρόνια πριν και δεν ξέρω αν έχει σημασία να το συζητάμε… Μπορεί να δηλώνει ότι αισθάνεται αλλά από τη δική μου μεριά δεν υπάρχει καμία αντζένα και δεύτερη σκέψη» είπε η Βίκυ Καγιά.

Και η Ζενεβιέβ Μαζαρί απάντησε στην Βίκυ Καγιά

Την Παρασκευή 16/9 προβλήθηκαν στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, οι δηλώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία αναφέρθηκε και στο GNTM, αλλά και στο Asia Express που θα κάνει πρεμιέρα σύντομα και για την ίδια ήταν μία από τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες.

Όσον αφορά την Βίκυ Καγιά, απάντησε για το γεγονός πως δεν αισθάνεται ότι της λείπει η παλιά κριτική επιτροπή, πως δεν την ενοχλεί και εκείνη θα συνεχίσει να βλέπει τον διαγωνισμό κανονικά.

«Ξεκάθαρα. Πολύ πιο χαλαρή, χωρίς να έχω κανένα άγχος, καμία ευθύνη», είπε αρχικά για το αν θα παρακολουθεί το ριάλιτι μόδας.

Σχετικά με το Asia Express, επισήμανε: «Περιμένω πως και πως. Εγώ την βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα. Καταρχήν, η πορεία της στο εξωτερικό, αυτά που κάνει δηλαδή, γιατί την παρακολουθώ, πιστεύω πρέπει να τα δούμε. Δηλαδή, είναι ένα άτομο που θέλω να ακούσω την άποψή του».

«Δεν στέλνεις τρεις μήνες πριν την πρεμιέρα. Εμένα μου λείπει το GNTM, γιατί το αγάπησα, αλλά προχωράω και συνεχίζω και μ' αρέσουν οι αποφάσεις που πήρα. Λάτρεψα και το Asia και η ζωή είναι ωραία, παιδιά. Θα ήθελα να ξανπάω στο Asia», κατέληξε για την πρώην συνάδελφό της και παρουσιάστρια του σόου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αυτά τα πικρόχολα...» - "Απασφάλισε" η Βίκυ Καγιά για τα σχόλια του Λάκη Γαβαλά

«Η μόδα είναι αλλιώς!» - Οι νέες δηλώσεις της Βίκυ Καγιά για τον ανανεωμένο κύκλο του GNTM