Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά τα πρώτα επεισόδια της νέας δραματικής σειράς του Alpha ο Παράδεισος των Κυριών, (δείτε εδώ όσα θα δούμε σήμερα στην σειρά 22/9) η οποία φαίνεται πως έχει κερδίσει για τα καλά τις καρδιές των τηλεθεατών με βάση τα νούμερα, ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Αργύρης Πανταζάρας, μίλησε στις κάμερες του Happy Day για αυτή την νέα εμπειρία.

Ο γνωστός ηθοποιός, αναφέρθηκε στην νέα σειρά, στην αγάπη που έχει δείξει ο κόσμος, αλλά σχολίασε μεταξύ άλλων και αν εμπιστεύεται τα σχόλια του κόσμου, είτε τα καλά είτε τα άσχημα.

Οι δηλώσεις του Αργύρη Πανταζάρα

«Ξεκίνησε, ξεκίνησε και αυτό το πολυκατάστημα θα έλεγα, είναι μία συγκλονιστική χρονιά, αρκετά δύσκολη θα έλεγα, δουλεύουμε ασταμάτητα.

Εγώ ήμουν στο γύρισμα την ώρα που παιζόταν, οπότε δεν γνωρίζω πως πήγε, τι έκανε, ενώ για τους χρήστες του Twitter ανέφερε «Έχει πάρα πολύ πλάκα αυτό, δεν μπορώ να το εμπιστευτώ με μεγάλη βεβαιότητα, συνήθως θα πω κάτι από τον δικό μου χαρακτήρα, από την δική μου προσωπικότητα, και τα καλά και τα κακά σχόλια δεν είναι για να τα εμπιστεύεσαι» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Πέρυσι έπαιζαν μαζί αλλά φέτος είναι σε άλλες σειρές - Η πρώην σύντροφος του

Από τις Άγριες Μέλισσες στον Σασμό, και τώρα στον Παράδεισο Κυριών, όπου και εδώ ο ρόλος του, αν κρίνουμε από τα νούμερα που έκανε η σειρά στην πρεμιέρα της, αναμένεται να μας καθηλώσει. Ο λόγος για τον Αργύρη Πανταζάρα, τον οποίο το τελευταίο διάστημα είδαμε να μεταμορφώνεται μέσα από τους ρόλους του στην τηλεόραση, και σε όλους παρότι ήταν διαφορετικοί εντελώς, τον αγαπήσαμε εξίσου.

Ωστόσο, αυτό που λίγοι είχαν παρατηρήσει όσο έπαιζε στις Άγριες Μέλισσες, και μετά έγινε ευρέως γνωστό, είναι πως με μία από τις πρωταγωνίστριες, διατηρούσε σχέση η οποία έληξε και ήταν χωρισμένοι όταν έπαιζαν μαζί, και αυτή είναι η μεσαία από τις Σταμείρενες, η Ασημίνα ή αλλιώς Έλλη Τρίγγου.

Οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις, και αγαπούν πολύ ο ένας τον άλλο, κάτι που φαίνεται από τα λόγια σεβασμού σε διάφορες συνεντεύξεις τους. Εκτός από τις Άγριες Μέλισσες, στο επαγγελματικό κομμάτι έχουν συνεργαστεί στο θέατρο μιας και πρωταγωνιστούσαν πρόσφατα στον Ρομέο και την Ιουλιέτα, αλλά φέτος οι δρόμοι τους χωρίζουν.

Εκείνος έκανε ένα δυνατό ξεκίνημα στην νέα δραματική σειρά του Alpha, Ο Παράδεισος των Κυριών, και εκείνη επιστρέφει με ένα εξίσου δράμα εποχής, στα δεύτερα μισά της σεζόν, την Μάγισσα, μέσα από την συχνότητα του Αντ1.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Knock out με μυθοπλασία - Πώς διέλυσε ο ALPHA τον ανταγωνισμό με Σασμό και Παράδεισο

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ξεκινάνε από τα 900 ευρώ και φτάνει τα... - Πόσα λεφτά παίρνουν οι ηθοποιοί της σειράς