Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Άκης Πετρετζίκης θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους και όλο τον κόσμο που του έστειλε τις ευχές του μετά την ανακοίνωση ότι θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτησή του).

Όπως αποκάλυψε ο σεφ, τόσο εκείνος όσο και η αγαπημένη του σύζυγος, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, είναι ενθουσιασμένοι και περιμένουν πώς και πώς να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους.

Μάλιστα όπως εξήγησε ο Άκης Πετρετζίκης, αποφάσισε να ανακοινώσει ο ίδιος την είδηση της εγκυμοσύνης της αγαπημένης του, καθώς δεν ήθελε να μαθευτεί από κάποιον άλλον.

Τα πρώτα λόγια του Άκη Πετρετζίκη για την εγκυμοσύνη της συζύγου του

«Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές για το νέο μέλος της οικογένειας. Έχουμε ψιλοτρελαθεί. Το είπα εγώ πρώτος για να μην το πει άλλος. Γιατί κάθε φορά γίνεται έτσι και δεν είναι ωραίο. Οπότε καλύτερα να το πούμε εμείς, παρά άλλοι», είπε ο Άκης Πετρετζίκης.

Οι ευχές της Μαγγίρα για το παιδί του Πετρετζίκη

To πρωί της Τετάρτης (6/4) η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα, θέλησε να ευχηθεί στον Άκη Πετρετζίκη και τον Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ για το δεύτερο παιδάκι τους με έναν πολύ τρυφερό τρόπο.

«Εγώ ένα πράγμα θα στείλω στον Πετρετζίκη… Άκη μου, ένα ίσον κανένα» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα στον Άκη Πετρετζίκη για την αποκάλυψη ότι θα γίνει ξανά μπαμπάς.