Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Άκης Πετρετζίκης έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς το Σάββατο 17/9 και από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό της συζύγου του, Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ στο μαιευτήριο για να της σταθεί. Αφού, λοιπόν, δέχθηκε έναν καταιγισμό από ευχές, ανάμεσα στις οποίες ήταν και της Ναταλίας Γερμανού, παρέμεινε στο δωμάτιο με τις δύο γυναίκες της ζωής του και δημοσίευσε το πιο τρυφερό στιγμιότυπο αγκαλιά με την κόρη του.

Ο ίδιος δοκίμαζε το φαγητό του νοσοκομείου, ενώ το νεογέννητο παιδί του κοιμόταν στην αγκαλιά του και η σύντροφός του απολάμβανε τα δικά του φαγητά.

Η τρυφερή ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη με την κόρη του από το μαιευτήριο

Η πρώτη ανάρτηση του με το νεογέννητο παιδί του

Ο ίδιος και η σύζυγός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι έσπευσαν να ευχηθούν στο ζευγάρι. Οι δυο τους απέκτησαν μία κόρη, όπως και ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο οποίος απέκτησε δύο πολύ πρόσφατα, και έτσι το πρώτο τους παιδί, ο γιος τους θα έχει πλέον και μία αδερφή.

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας!

Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα... Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας @detorakisstelios, στη μαία μας @ioannadim21, και σε όλο το προσωπικό για τη φροντίδα τους και τον επαγγελματισμό τους (στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να πω πως πραγματικά ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί).

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο @mitera.gr που πραγματικά ολοκληρώνει αυτό το ταξίδι σε όλους με τις καλύτερες αναμνήσεις», έγραψε χαρακτηριστικά.

Άκης Πετρετζίκης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Το είπα εγώ πρώτος για να μην...» - Τα πρώτα λόγια του Άκη Πετρετζίκη για την εγκυμοσύνη της συζύγου του

Ο Άκης Πετρετζίκης μιλάει με ένα... τσουρέκι και γίνεται viral (video)