Από Πέννυ Μαστοράκου

Το πρωί της Τετάρτης 21/9 στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ήταν καλεσμένος προκειμένου να μιλήσει για το Survivor All Star αλλά και για πολλά άλλα, ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος ήταν πρώην παίκτης στο ριάλιτι επιβίωσης, και ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα συμμετάσχει στο νέο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης όμως η Κατερίνα Καινούργιου άρχισε να ρωτάει τον καλεσμένο της για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, με τον Αλέξη Παππά να μην απαντάει ακριβώς στην ερώτηση της παρουσιάστριας, κάτι που την ενόχλησε γιατί στην ουσία δεν την άφηνε να κάνει τη δουλειά της.

Η ενόχληση της Καινούργιου με τον Αλέξη Παππά

Κ.Κ.: «Survivor, The Bachelor και φέτος που θα σε δούμε; Θέατρο ή τηλεόραση;»

Α.Π.: «Η ερώτηση είναι πού θέλετε να με δείτε; Αν ήρθα εδώ, ήρθα για να κάνουμε μια συνέντευξη αλλά και να ρωτήσω…».

Α.Κ.: «Θα μου πεις τι να ρωτήσω; Δεν το κατάλαβα».

Kαι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου συζητά με τον Ατζούν για το all star game του Survivor

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παραχώρησε δηλώσεις την Τρίτη 20/9 στο Happy Day μιλώντας σύντομα αλλά αποκαλυπτικά για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και για το αν έχει τηλεοπτικές προτάσεις. Πρόκειται για μια γυναίκα, που πολύ πρόσφατα είδαμε στο Survivor να αγωνίζεται με πάθος. Σχετικά με το all star παιχνίδι, η ίδια αποκάλυψε πως είναι μέσα στη μεγάλη λίστα του Ατζούν, αλλά δεν ξέρει αν θέλει να κάνει το ίδιο ταξίδι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

«Μου έχει γίνει πρόταση μόλις τελείωσε ο πρώτο κύκλος. Δεν ξέρω αν θα είμαι, το σκέφτομαι, είναι πολύ σύντομο το διάστημα που τελείωσε το προηγούμενο έτος», δήλωσε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Και συνέχισε: «Δεν είχα πρόταση από καμία άλλη εκπομπή φέτος. Θεωρώ ότι και εγώ το έχω προετοιμάσει όλο αυτό, όπως θα έχετε καταλάβει. Δίνω το παρών μονό σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μας έπιασε ζαλάδα! Η νέα πρόταση μαμούθ από τον Ατζούν για να πάει Survivor All Star ο Αγγελόπουλος

«Είναι ένα μακρινό σενάριο...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για το Survivor All Star