Από Πέννυ Μαστοράκου

Με τον ίδιο επικό τρόπο που εμφανίστηκε στο trailer της εκπομπής του, έτσι εμφανίστηκε στο πλατό ακριβώς, το μεσημέρι της Τρίτης 20/9 ο Νίκος Μουτσινάς στην μεγάλη πρεμιέρα του «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ! Με νέα λοιπόν ώρα και εμφανώς ανανεωμένος, επέστρεψε στα παλιά του λημέρια, και με πολύ χορό υποδέχτηκε και φέτος το τηλεοπτικό κοινό του!

Η επική ατάκα του Μουτσινά στην πρεμιέρα

«Γεια σας παιδιά, καλό μεσημεράκι! Κορίτσια μου λείψατε! Παιδιά πως είστε; Εγώ είμαι πολύ καλά, υπάρχει πολύ κέφι, πολλή διάθεση. Ο Σεπτέμβρης είναι φρικτός για κάποιον λόγο, ήταν τα γενέθλιά μου, δεν έχει μείνει ψυχή να μας δει. Εν πάση περίπτωση ας πάνε καλά όσοι φύγαν, όσοι μείναμε τώρα θα δούμε…» είπε στην έναρξη της με τον πάντα απολαυστικό του τρόπο!

Η σπόντα του για το πλατό της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΪ

Θέλησε να κάνει έκπληξη στη Φαίη Σκορδά στην πρεμιέρα της το πρωί της Δευτέρας (12/9) και μπήκε στο πλατό της με ένα τεράστιο μπουκέτο με λουλούδια. Ο παρουσιαστής την καλωσόρισε στο ΣΚΑΪ και μάλιστα άφησε και μερικά υπονοούμενα.

Συγκεκριμένα, οι δύο παρουσιαστές σχολίασαν έμμεσα πως το στούντιο στο οποίο βρίσκεται το Πρωινό Μας, ήταν το στούντιο που έκανε την εκπομπή του στο ΣΚΑΪ ο Γιώργος Λιάγκας.

«Παιδιά είναι πολύ ωραία εδώ που ήρθατε. Ξεκινάω ένα μήνα μετά από σένα είναι το συμβόλαιό μου», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς και η Φαίη Σκορδά του απάντησε: «Είναι ένα ιστορικό στούντιο».

Ο Νίκος Μουτσινάς έπιασε αμέσως το υπονοούμενο της Φαίης Σκορδά και είπε: «Είναι όλες οι ψυχές εδώ, απλά καμιά φορά τρελαίνονται, να έχεις το νου σου. Δεν είναι όλες φιλικές. Είναι και κάποιες ψυχές που δεν τα κατάφεραν να πάνε στο φως».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρχεται μία μεγάλη αλλαγή - Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για το Καλό Μεσημεράκι

Δεν "τα έβαψε και μαύρα" - Η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά μετά την αναβολή της πρεμιέρας του