Από Πέννυ Μαστοράκου

Και ενώ όλα ήταν έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα, εδώ και λίγες ώρες την Παρασκευή 16/9 είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως αναβλήθηκε και η δεύτερη που είχε προγραμματιστεί με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Διονύση Σχοινά, και όλοι αναρωτιούνταν τι έχει συμβεί με τους δύο καλλιτέχνες, και τελικά η απάντηση ήρθε.

Πριν λίγα λεπτά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Διονύσης Σχοινάς έκανε γνωστό πως είναι οριστική η ματαίωση της συνεργασίας τους. Ο ίδιος ανέφερε τον λόγο, ωστόσο πληροφορίες ήθελαν εξαρχής τον καλλιτέχνη να είχε θέμα με την αφίσα και στη συνέχεια με τον χρόνο που θα είχε στο πρόγραμμα.

Ο λόγος αποχώρησης του Διονύση Σχοινά από το σχήμα με τον Μαζωνάκη

«Αγαπημένα μου φιλαράκια, επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί 2 φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας χωρίς να το έχουμε αποφασίσει από κοινού και επί της ουσίας χωρίς να ξέρω τον λόγο. Πιστεύω στον αμοιβαίο σεβασμό και έτσι πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια. Οπότε, θεώρησα σωστό να αποχωρήσω υπερασπιζόμενος το όνομά μου, την καριέρα μου και τον εαυτό μου» είπε φανερώνοντας πως θεωρεί πως δεν τον σεβάστηκαν.

Η ανακοίνωση του Σχοινά για την αποχώρησή του από το σχήμα με τον Μαζωνάκη

Όσα ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή νωρίτερα για την ρήξη τους

«Έχω ένα ρεπορτάζ που συζητιέται στα πηγαδάκια της νυχτερινής Αθήνας, γιατί όλοι περίμεναν ένα πολυαναμενόμενο σχήμα να ξεκινήσει, και μάλιστα όχι τώρα αλλά από τις 10 Σεπτεμβρίου, φαίνεται ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά και υπάρχουν διάφορα προβλήματα. Είναι η δεύτερη φορά που αναβάλλεται η πρεμιέρα του συγκεκριμένου σχήματος. Να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Διονύσης Σχοινάς είναι δύο πολύ αγαπημένοι καλλιτέχνες, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να συμπράξουν. Θυμίζω ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης, πέρυσι όλη τη σεζόν κατάφερε να είναι sold out, με τον Γιώργο Λιβάνη στο πλευρό του και γενικώς ξέρουμε ότι είναι ένας καλλιτέχνης που έχει το δικό του κοινό και μπορεί να σταθεί. Αντίστοιχα όμως και ο Διονύσης Σχοινάς που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ένα απίστευτο come back, έχει τον κόσμο του, που χορεύει, τραγουδάει. Πολύ νεανικό και οι δύο, πολύ αγαπημένοι».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είμαστε σε συζητήσεις και...» - Η Καίτη Γαρμπή απαντά πρώτη φορά ανοιχτά για το νέο τηλεοπτικό της βήμα

Καλύτερα δε Γίνεται: Θα «σπάσει» ρεκόρ από την πρεμιέρα - Η πρώτη καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού