Από Στέλλα Μούτσιου

Η Μάρθα Καραγιάννη άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή 18/9 και θρήνος έχει ξεσπάσει σε όλη την Ελλάδα, όπως αποδεικνύουν τα μηνύματα του κόσμου στο Twitter, καθώς πρόκειται για μία ηθοποιό που έγραψε ιστορία με τις ερμηνείες, αλλά και τον χαρακτήρα της.

Το πρωί της Δευτέρας 19/9, λοιπόν, ο σύντροφος με τον οποίο διατηρούσε σχέση για12 χρόνια, Βασίλης Κωνσταντίνου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα, εκφράζοντας τα συναισθήματα του για τη γυναίκα που του άλλαξε τη ζωή και, μάλιστα, "λύγισε" κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Οι δηλώσεις του συντρόφου της Μάρθας Καραγιάννη για τον θάνατό της

«Η Μάρθα ήταν ο μεγάλος έρωτας. Είχαμε αλληλοεκτίμηση από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε. Η Μάρθα ήταν ένα καταπληκτικό κορίτσι. Ήταν μια σταρ πάνω στο πλατό. Αγάπησε πάρα πολύ το θέατρο, ερωτεύτηκε το θέατρο και τους ηθοποιούς. Δεν είχα ακούσει ποτέ κακιά κουβέντα ούτε για τον τελευταίο κομπάρσο.

Πεθαίνω για την Μάρθα, την αγαπάω πάρα πολύ. Πήρα πολλά πράγματα από την Μάρθα. Όταν την γνώρισα, είχε γίνει μια παρεξήγηση, είχα τιμωρηθεί για έναν χρόνο και ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Και βρέθηκε η Μάρθα που μου έδωσε το κουράγιο.

Με έπαιρνε μαζί της και με πήγαινε στο γήπεδο, με πήγαινε στις προπονήσεις, περίμενε να με πάρει από τις προπονήσεις και μου έλεγε “δεν μπορείς να σταματήσεις, είσαι ερωτευμένος με το ποδόσφαιρο, δεν είσαι ερωτευμένος μαζί μου”. Και έτσι συνέχισα το ποδόσφαιρο.

Δεν την ζήτησα να σταματήσει το θέατρο, της είχα ζητήσει όμως να κάνουμε ένα παιδί. Ήξερα πόσο αγάπη είχε για τα παιδιά. Μου είχε πει ότι έπρεπε να σταματήσει το θέατρο για 8 μήνες για να κάνει παιδί και δε μπορούσε να μην είναι στο θέατρο.

Θα κρατήσω τα πάντα από την Μάρθα, αλλά θα κρατήσω κυρίως την αγάπη της για την οικογένεια, για το σπίτι της, για την παρέα της που ήταν κυρίως ηθοποιοί και την καλοσύνη της για όλους», είπε χαρακτηριστικά.

Οι αποκαλύψεις της ηθοποιού για τον γάμο της με τον Μίμη Στεφανάκο

Την είδηση για τον θάνατό της έκανε γνωστή ο ψυχίατρος και φίλος της, Δημήτρης Σούρας με λόγια που σπαράζουν καρδιές. Η ηθοποιός πραγματοποιούσε σπάνια εμφανίσεις στο τηλεοπτικό "γυαλί", ωστόσο το 2020 είχε κάνει μία εξαίρεση και είχε βρεθεί στο πλατό της Ζήνας Κουτσελίνη και στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα.

Εκεί, μίλησε για την σχέση και τον γάμο της με τον Μίμη Στεφανάκο, αλλά και για την προσπάθειά τους να γίνουν γονείς, αν και δεν τα κατάφεραν ποτέ.

«Κι εγώ ήμουν όμορφη και με ήθελαν αλλά δεν πίστευα η αγάπη που είχαμε με τον Μίμη να βρώμιζε με κάτι αηδίες που έκανε», είχε δηλώσει αρχικά.

Και στη συνέχεια είχε μιλήσει για την απώλεια του παιδιού της: «Ήταν μεγάλο πλήγμα αυτό στη ζωή μου, κάτι πολύ δυνατό. Έκανα ξανά προσπάθειες να ξαναγίνω μάνα αλλά δεν έγινε».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αισθάνομαι ότι ακολουθώ» - Συντετριμμένη η Μαίρη Χρονοπούλου με την απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη

Αλίκη Κατσαβού: «Ράγισε» καρδιές - Το σπαρακτικό αντίο στη Μάρθα Καραγιάννη