Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Φαίη Σκορδά και η Κατερίνα Καινούργιου αποτελούν αυτή τη στιγμή δύο από τα πιο δυνατά χαρτιά της πρωινής ζώνης. Το Πρωινό Μας και το Super Κατερίνα παίζουν διαρκώς στην πρώτη και τη δεύτερη θέση στον πίνακα τηλεθέασης, με το κοινό να δείχνει πως και οι δύο έχουν αυτό το κάτι...

Κάπως έτσι, ο ανταγωνισμός υπάρχει ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες. Μαζί του ωστόσο υπάρχει και αμοιβαίος σεβασμός.

Πώς είναι οι σχέσεις της Κατερίνας Καινούργιου και της Φαίης Σκορδά πίσω από τις κάμερες

Οι δύο παρουσιάστριες, εκτός πλατό αφήνουν πίσω τους τις σκέψεις για τα νούμερα τηλεθέασης και για ό, τι άλλο μπορεί να αφορά στην εκπομπή τους, και έχουν εξαιρετικές σχέσεις. Μην ξεχνάμε πως λίγο πριν το τέλος της περσινής σεζόν, η Κατερίνα Καινούργιου είχε υποστηρίξει τη Φαίη Σκορδά και είχε τονίσει πως ήταν πολύ άσχημο αυτό που συνέβαινε με τις φήμες για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η Κατερίνα Καινούργιου, έσπευσε να στείλει τις ευχές της στη Φαίη Σκορδά για τη χθεσινή (17/9) ονομαστική της εορτή.

Σκορδά Καινούργιου σχέσεις

Αποκλειστικό: Οι σχέσεις της Φαίης Σκορδά με τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ - Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες

Η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα φέτος και να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 μετά από σχεδόν μία δεκαετία. Το νέο της λιμάνι, ο ΣΚΑΪ την έχει καλοδεχτεί, ενώ τα νούμερα τηλεθέασης των πρώτων εκπομπών της είναι αξιοσημείωτα.

Η παρουσιάστρια έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα (12/9) με την εκπομπή Πρωινό Μας σε ένα εντυπωσιακό πλατό, που αντίστοιχο δεν έχουμε δει - φέτος τουλάχιστον - σε κάποια ψυχαγωγική εκπομπή. Η ίδια μιλώντας αποκλειστικά στο tv-24.gr αποκάλυψε πως εδώ και χρόνια προσπαθούσε να δημιουργήσει ένα τέτοιο πλατό και πλέον το κατάφερε (δείτε εδώ τι είπε σχετικά με το στούντιό της).

Κακά τα ψέματα, όταν είσαι σχεδόν μία δεκαετία σε ένα κανάλι, είναι πολύ δύσκολο να συνηθίσεις τις νέες συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύεις. Η Φαίη είχε πολύ δικό της κόσμο στον ΑΝΤ1, με τον οποίο δούλευε όλα αυτά τα χρόνια και γι' αυτό το λόγο θέλει να βλέπει το κανάλι που υπήρξε δεύτερο σπίτι της, να τα πηγαίνει καλά.

Όσον αφορά στις σχέσεις της με τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ, η έμπειρη παρουσιάστρια δείχνει να προσαρμόζεται στο κανάλι του Φαλήρου με μεγάλη άνεση. Αποκλειστικές πληροφορίες μας αναφέρουν πως οι άνθρωποι του σταθμού έχουν δεχθεί με μεγάλο ενθουσιασμό τον ερχομό της καθώς αποτελεί ένα πολύ μεγάλο όνομα, ικανό να ανεβάσει τα κασέ όλου του σταθμού καθώς και ένα πολύ θετικό άτομο που πάντα έχει κάτι καλό να πει για τους συνεργάτες της.

Την ίδια στιγμή, η παρουσιάστρια έχει εξαιρετικές σχέσεις και με τους παρουσιαστές των υπόλοιπων εκπομπών του σταθμού. Οι «Αταίριαστοι» που τη διαδέχονται στο πρόγραμμα, έχουν γίνει οι αγαπημένοι της και έτσι πολύ συχνά μετά το τέλος της εκπομπής της, κάνει ένα guest και στο δικό τους πλατό (δείτε εδώ τη σημερινή της εμφάνιση).

Νωρίτερα στην εκπομπή της, μίλησε για θέματα ενημέρωσης ο έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Γιώργος Αυτιάς, με τον οποίο άλλωστε είχαν βρεθεί κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη και πριν χρόνια.

Κάπως έτσι, η επιτυχία της εκπομπής, Πρωινό Μας, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές σχέσεις που έχει με τους ανθρώπους του καναλιού, προμηνύουν μία μακρά πορεία της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεθέαση (12-16/9): Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της ψυχαγωγίας - Ποιοι πανηγυρίζουν και ποιοι.. ψάχνουν λύσεις

«Ό,τι και να σε ρωτήσουν, δεν θα είναι αλήθεια» - Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα