Από Ελένη Μήτση

Η φετινή κριτική επιτροπή του Gntm 5 από τα πρώτα κιόλας δύο επεισόδια έχει δώσει πάρα πολλά, με την Καγιά και τη Χατζηπαντελή να είναι οι δύο γυναικείες παρουσίες, που συχνά συγκρούονται λόγω του χαρακτήρα τους.

Η δεύτερη είναι ένα νέο πρόσωπο για το κοινό, και η ένταση της φαίνεται να είναι αληθινή και αρκετά αρεστή τους τηλεοπτικούς δέκτες. Μέσα από τα σχόλια ωστόσο των χρηστών βλέπουμε να ξεχωρίζει η Σοφία σε δημοτικότητα και όχι η Καγιά, παρά τη χρόνια εμπειρία της.

Tα σχόλια του twitter για τη σχέση της Χατζηπαντελή με τη Καγιά στο GNTM 5

Η Καγιά στραβοκοιτούσε τη Χατζηπαντελή

Το βράδυ της Δευτέρας 19/8 είδαμε τα πρώτα κορίτσια, που προσπάθησαν να διεκδικήσουν μια θέση στο νέο GNTM 5. Μετά την πρώτη Κύπρια που δίχασε την Καγιά, ήρθε η 21χρονη Εύα, η οποία έφερε σε αντιπαράθεση τη Βίκυ με την Χατζηπαντελή.

Το εν λόγω κορίτσι είχε ένα έντονοι φουντωτό μαλλί, το οποίο αφενός έκανε εντύπωση αφετέρου έκανε τους κριτές να θέλουν να της το αλλάξουν. Η απάντηση της ήταν αρνητική και αυτό ήταν το σημείο, που μπήκε η Χατζηπαντελή με το έντονο φρύδι, που εν τέλει ψήφισε θετικά, λέγοντας πως δεν πρέπει να αλλάζει κανένα κορίτσι κάτι που δεν θέλει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Της είπε όχι η Χατζηπαντελή και εξαγριώθηκε - Το χυδαίο σχόλιο της 59χρονης διαγωνιζόμενης στην κριτή

GNTM 5: Η παίκτρια που θύμισε στην Χατζηπαντελή το αγόρι της - ''Κάγκελο'' όλο το πλατό με το σχόλιο της