Από Ελένη Μήτση

Πρεμιέρα με ανατροπές στο GNTM 5 ήταν η Δευτέρα 19/9 με τα πρώτα κορίτσια, που ονειρεύονται να γίνουν μοντέλα να περπατάνε στην γνωστή από τα προηγούμενα χρόνια πασαρέλα.

Τα ναι και τα όχι ήταν πολλά με τη Βίκυ Καγιά να διχάζεται με πολλές παίκτριες και η ίδια με τη σειρά της να διχάζει το κοινό με τη συμπεριφορά της στο πρώτο επεισόδιο. Η 18χρονη Έλενα από την Κύπρο ήταν το πρώτο κορίτσι, που έκανε τους κριτές να έρθουν σε αντιπαράθεση με την Βίκυ να τονίζει, πως το ξανθό ήταν τελείως λάθος επιλογή.

Η διαφωνία στην κριτική επιτροπή του GNTM 5 για το μινιόν μοντέλο

Δάκρυσε η 1η 47χρονη διαγωνιζόμενη συνοδευόμενη από τις κόρες της στο GNTM

Η μεγάλη πρεμιέρα του GNTM 5 είναι γεγονός με τη Βίκυ Καγιά να ανοίγει το show τη Δευτέρα 19/9 με τον δικό της μοναδικό τρόπο, δίνοντας την σκυτάλη στους υπόλοιπους κριτές.

Η πρώτη διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μόδας είναι η Άννα, η οποία αποφάσισε στα 47 της να εκπληρώσει την επιθυμία της να γίνει μοντέλο.

Η γυναίκα συγκίνησε τόσο τους κριτές όσο και την Γαλύφα, αφού πήγε συνοδευόμενη από τα 3 της παιδιά. Πρόκειται για μια πολύ δυναμική γυναίκα, η οποία πηγαίνει σχολείο και παράλληλα δουλεύει στον δήμο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ήρθαμε σε αντιπαράθεση!» - Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα πίσω από τις κάμερες με Καγιά και Χατζηπαντελή

Με ξανθό μαλλί και εντελώς διαφορετικό φρύδι η Χατζηπαντελή - Αγνώριστη η guest κριτής του GNTM 5