Από Ελένη Μήτση

Το ηλικιακό όριο έχει ανοίξει για το GNTM 5 και έτσι λίγο μετά την 47χρονη που συγκίνησε όλη την κριτική επιτροπή, την Τρίτη 20/9 είδαμε άλλη μια γυναίκα στην ηλικία των 59 ετών να διεκδικεί μια θέση στο σπίτι.

Ο λόγος για την ξανθιά Μαρία, μια γυναίκα με έντονο ταπεραμέντο, που αν και στην αρχή κέρδισε στους κριτές, στο τέλος απέσπασε μόνο ένα ναι από την Καγιά. Αντίθετα η Χατζηπαντελή δεν φάνηκε να βλέπει κάτι θετικό επάνω της, λέγοντας την να πάει καλύτερα διακοπές και όχι στο ριάλιτι.

Εκείνη με τη σειρά της, αφού κόπηκε έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο, λέγοντας, πως «οι απόψεις είναι σαν τις κ@λ@τρυπ@ιδες! Όλοι έχουν από μια».

Η 59χρονη που δεν πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM

Η Ραμόνα Βλαντή ξεφτίλισε δίχως αύριο την Σοφία Χατζηπαντελή

Όλα καλά μέχρι την μεγάλη πρεμιέρα, ωστόσο μετά την Δευτέρα 19/9 και τα όσα είδαμε στο GNTM, την επόμενη μέρα ακολούθησαν ποικίλες αντιδράσεις, σχετικά με το ριάλιτι και τους κριτές, όπως είδαμε και από τον Γιώργο Λιάγκα. Έτσι το πρωί της Τρίτης 20/9 στην εκπομπή «Happy Day», ήταν καλεσμένη η Ραμόνα Βλαντή και μίλησε για όλα!

Όπως δήλωσε επίσης και κατά τη δική της γνώμη, εκείνη που θα ήθελε να δει στο παιχνίδι είναι η κα. Τίτσα και η κοπέλα με τα μακριά φουντωτά μαλλιά που δεν ήθελε να τα ξυρίσει.

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή κι εξήγησε πως έχει «πρόβλημα» μαζί της «Έχω θέμα μαζί της, γιατί ούτε αυτή είναι φυσική. Δεν μπορείς να είσαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω και να ζητάς φυσικότητα», εξήγησε κλείνοντας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Ξανθιά με καλλίγραμμο κορμί - Λίγο πριν παιχτεί στην τηλεόραση η αθλήτρια που κόπηκε

Ξανθιά με πρόσωπο αγγέλου και 1,64 ύψος - Η διαγωνιζόμενη που προκάλεσε πονοκέφαλο στους κριτές του GNTM