Από Ελένη Μήτση

Η μεγάλη πρεμιέρα του GNTM 5 έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας 19/9 με τους κριτές να είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τις γυναίκες, που διεκδικούν μια θέση στο ριάλιτι μόδας

Τα σχόλια στο twitter ήταν πολλά, με το κοινό να είναι εντελώς συντονισμένο στο πρώτο επεισόδιο της χρονιάς. Την παράσταση είδαμε να κλέβει η Σοφία Χατζηπαντελή, ένα νέο πρόσωπο, το οποίο αν κρίνουμε από τα twwets έγινε πολύ συμπαθής και μάλιστα πολύ περισσότερο από την Καγιά.

Οι αντιδράσεις στο twitter για την πρώτη εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή στην πρεμιέρα του GNTM 5

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα πίσω από τις κάμερες με Καγιά και Χατζηπαντελή

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου του GNTM 5, η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα του Breakfast at Star, μέσα από τα πλατό του σόου, και έδωσε όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζουμε για το τι θα παρακολουθήσουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ενώ έκανε και μερικές αποκαλύψεις σχετικά με την σχέση της με την Σοφία Χαντζηπαντελή (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της για την θέση της) καθώς έχει ακουστεί πως οι δυο τους έχουν έρθει αρκετές φορές σε ρήξη.

«Αισθάνομαι σαν να μην έφυγα ποτέ. Όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Ο λόγος που αποχώρησα τη δεδομένη στιγμή που αποχώρησα ήταν πραγματικά, γιατί ήμουν πολύ ταλαιπωρημένη και κουρασμένη. Δεν είχα δράμι ενέργειας για να συνεχίσω. Δεν είχα πράγματα να πω, ήθελα να ξεκουραστώ. Οπότε, αυτές οι έξι εβδομάδες που πήρα πριν δύο καλοκαίρια μου έκαναν καλό»

«Αυτή τη στιγμή, η γυναίκα γιορτάζεται διεθνώς με ό,τι τρόπο υπάρχει. Το σώμα της, οι καμπύλες της, η διαφορετικότητά της, αν υπάρχει, η μοναδικότητά της που σίγουρα υπάρχει κι εμείς οφείλουμε στην Ελλάδα αυτό το πράγμα. Είναι μια πραγματικότητα και μια κανονικότητα που φυσικά και πρέπει να προβάλλουμε στην τηλεόραση. Φέραμε το πιο diverse κορίτσι που υπάρχει, πρωταγωνιστεί σε όλη την υφήλιο σε καμπάνιες. Τη Σοφία Χατζηπαντελή».

«Αυτή η γυναίκα εκπροσωπεί όλη αυτή τη διαφορετική άποψη και προοπτική που θέλουμε να προσφέρουμε. Εμείς είμαστε πιο κλασσικού τύπου. Οπότε, ήρθαμε σε αντιπαράθεση και βλέπετε τρεις και τέσσερις διαφορετικές πλευρές του ίδιου νομίσματος που αυτό νομίζω είναι πολύ χρήσιμο. Ο τηλεθεατής μαθαίνει κάτι παραπάνω και αποφασίζει πού θέλει να ενταχθεί και τι τον αφορά», είπε κλείνοντας η Βίκυ Καγιά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με ξανθό μαλλί και εντελώς διαφορετικό φρύδι η Χατζηπαντελή - Αγνώριστη η guest κριτής του GNTM 5

«Και ήρθες να κάνεις τι;» - Στον αέρα απόσπασμα από την μεγάλη πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του GNTM 5