Από Ελένη Μήτση

Μπορεί η πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά για το ''Καλό μεσημεράκι'' να βρέθηκε αντιμέτωπη με κάποια προβλήματα, μιας και αναβλήθηκε η πρώτη ημερομηνία κατά την οποία είχε προγραμματιστεί να γίνει, σε κάθε περίπτωση όμως ο ΣΚΑΪ φροντίζει για το καλύτερο.

Έτσι λοιπόν, η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού ήρθε, δίνοντας στην σκυτάλη σε άλλη μια πρεμιέρα, που θα ανεβάσει τον σταθμό στα ύψη, εάν κρίνουμε από τα περσινά νούμερα, που έκανε το πρόγραμμα. Η ομάδα παραμένει η ίδια διατηρώντας έτσι ο ΣΚΑΪ ίδιο το μυστικό της επιτυχίας.

Η ανακοίνωση για την πρεμιέρα του ''Καλό μεσημεράκι''

Το μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης λέγεται «Καλό Μεσημεράκι» και επιστρέφει για 4η σεζόν στον ΣΚΑΪ, από την Τρίτη 20/9 στις 14.50!Η παραδοσιακή κι αγαπημένη συνταγή ανανεώνεται, εμπλουτίζεται και φτάνει στις οθόνες μας με χαλαρή και fun διάθεση.

Ο Νίκος Μουτσινάς, γνωστός σε όλους και ως «ναυαρχίδα», συνεχίζει το #μοντελλαιφ και ηγείται της πιο χιουμοριστικής τηλεοπτικής παρέας. Η Βάνια στολίζεται για τα αγόρια της και παίρνει θέση στο πλευρό του, γοητεύοντας τα πλήθη. Οι Alcatrash διασκευάζουν και εκτελούν τις μεγαλύτερες επιτυχίες, με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Όλα είναι έτοιμα και το σύνθημα δίνεται την Τρίτη 20/9 για να παρελάσουν από την οθόνη μας αγαπημένες ενότητες όπως το «Stand up», η «Χρυσή Τηλεόραση» και τα «Διλήμματα». Το εξαιρετικά ενημερωμένο κομμωτήριο έχει επινοήσει νέα παιχνίδια ενώ οι περιπέτειες που περιμένουν τη Βάνια είναι… ατέλειωτες!

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ!

Από την Τρίτη 20/9 και καθημερινά στις 14.50 στον ΣΚΑΪ

Το εντυπωσιακό trailer της εκπομπής

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την αναβολή της πρεμιέρας του Νίκου Μουτσινά και της εκπομπής του "Καλό Μεσημεράκι" και έφτασε η στιγμή που έγινε άλλη μία ανακοίνωση, αυτή τη φορά, για την υλοποίηση της επίσημης έναρξης.

Την Πέμπτη 15/9, δημοσιεύθηκε το τρέιλερ με νέα ημερομηνία και η χαρά της ομάδας δεν περιγράφεται.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είναι όλες οι ψυχές εδώ...» - Η σπόντα του Νίκου Μουτσινά για το πλατό της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΪ

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής - Αναβάλλεται η πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά