Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά από την είδηση των προσωπικών αρχείων που διέρρευσαν από πρώην παίκτρια του Survivor 5, άλλο ένα θλιβερό γεγονός και δυσάρεστο ήρθε στο φως της δημοσιότητας το πρωί της Τρίτης 20/9, όταν έγινε γνωστό πως ο πρώην παίκτης Πάνος Αργιανίδης, απειλούσε να κάνει κακό στον εαυτό του στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου.

Συγκεκριμένα είχε κλειστεί στον δεύτερο όροφο και απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του ενώ τελικά η υπόθεση είχε αίσιο τέλος και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέφερε η εκπομπή Super Κατερίνα είναι σώος στο Α.Τ της περιοχής, καθώς επειδή ήταν σε κρίση χρειάστηκε να επέμβουν οι Αρχές.

Τα μηνύματα που είχε στείλει ο Αργιανίδης σε πρώην παίκτες του Survivor

Σύμφωνα με το ίδιος ρεπορτάζ ο πρώην παίκτης του Survivor ένα μήνα πριν είχε στείλει μήνυμα στους πρώην συμπαίκτες του ότι αν θα ξαναγίνει το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θέλει να έχει καμία συμμετοχή ενώ είχε κατεβάσει και τους λογαριασμούς του στα social media.

Λίγα λόγια για τον Πάνο Αργιανίδη

Ο Πάνος Αργιανίδης γεννήθηκε στην Αθήνα και σήμερα έχει ηλικία 41 ετών.

Το 2017, ο Πάνος Αργιανίδης δήλωσε συμμετοχή στον πρώτο κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ και συζητήθηκε για την ιδιότητά του ως μάνατζερ ράγκμπι. Τότε είχε δηλώσει ότι σπούδασε Μάρκετινγκ Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης στο ΕΚΠΑ.

Στο Survivor, η μπλούζα με τα αστέρια, οi τραυματισμοί του και οι τσακωμοί με τους υπόλοιπους παίκτες ιδίως με τον Μισθοφόρο Κώστα Αναγνωστόπουλο ήταν οι αιτίες που ο Πάνος Αργιανίδης σχολιαζόταν από τη μεγαλύτερη μερίδα των χρηστών του twitter. Ο Πάνος Αργιανίδης απέκτησε φανατικούς θαυμαστές αλλά και haters, κυρίως όμως θαυμαστές που του είχαν φτιάξει και σελίδες στα social media τόσο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού όσο και μετά.

«Το Ιούνιο του 2016, έκανα μια εξέταση ρουτίνας και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι είχα πολύ χαμηλό σίδηρο. Στη συνέχεια ο γιατρός μου ανέφερε πως η διάγνωση έδειξε ότι από κάπου χάνω αίμα. Άμεσα ξεκίνησα μετά από την καθοδήγηση του γιατρού να κάνω υπέρηχους οι οποίοι έδειξαν ότι είχα 3 κακοήθεις όγκους κοντά στον προστάτη. Κάτι το οποίο οδήγησε άμεσα σε χημειοθεραπείες 3 χρόνων, τις οποίες έκανα μέσα σε 3 μήνες λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης. Μετά από τις χημειοθεραπείες, ο γιατρός μου συνέστησε ότι έπρεπε να αλλάξει η ψυχολογία μου γιατί δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο και τότε ήρθε το Survivor στη ζωή μου, μια πραγματική επιβίωση», εξομολογείται ο Πάνος Αργιανίδης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θα τον δούμε Άγιο Δομίνικο; Ο Βαρδής αποκάλυψε όλη τη αλήθεια για τη συμμετοχή του στο Survivor

«Να το πω κομψά...» - Οι αιχμές όλο νόημα του Γιώργου Λιανού για τα πρόσωπα του Survivor