Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σοκ έχει προκαλέσει εδώ και λίγη ώρα η είδηση πως ο Πάνος Αργιανίδης από το Survivor, απειλούσε να αυτοκτονήσει, έχοντας κλειδωθεί μέσα στο κτίριο της ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι.

Η οικογένειά του καθώς και οι αρχές είχαν φτάσει στο σημείο προκειμένου να τον βοηθήσουν και να τον μεταπείσουν.

Πριν από λίγη ώρα, η εκπομπή Super Κατερίνα αποκάλυψε πως το «θρίλερ» είχε αίσιο τέλος, μιας και ο Πάνος Αργιανίδης πείστηκε και τελικά βγήκε από το κτίριο.

Πάνος Αργιανίδης αυτοκτονία

Λίγα λόγια για τον Πάνο Αργιανίδη

Ο Πάνος Αργιανίδης γεννήθηκε στην Αθήνα και σήμερα έχει ηλικία 41 ετών.

Το 2017, ο Πάνος Αργιανίδης δήλωσε συμμετοχή στον πρώτο κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ και συζητήθηκε για την ιδιότητά του ως μάνατζερ ράγκμπι. Τότε είχε δηλώσει ότι σπούδασε Μάρκετινγκ Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης στο ΕΚΠΑ.

Στο Survivor, η μπλούζα με τα αστέρια, οi τραυματισμοί του και οι τσακωμοί με τους υπόλοιπους παίκτες ιδίως με τον Μισθοφόρο Κώστα Αναγνωστόπουλο ήταν οι αιτίες που ο Πάνος Αργιανίδης σχολιαζόταν από τη μεγαλύτερη μερίδα των χρηστών του twitter. Ο Πάνος Αργιανίδης απέκτησε φανατικούς θαυμαστές αλλά και haters, κυρίως όμως θαυμαστές που του είχαν φτιάξει και σελίδες στα social media τόσο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού όσο και μετά.

«Το Ιούνιο του 2016, έκανα μια εξέταση ρουτίνας και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι είχα πολύ χαμηλό σίδηρο. Στη συνέχεια ο γιατρός μου ανέφερε πως η διάγνωση έδειξε ότι από κάπου χάνω αίμα. Άμεσα ξεκίνησα μετά από την καθοδήγηση του γιατρού να κάνω υπέρηχους οι οποίοι έδειξαν ότι είχα 3 κακοήθεις όγκους κοντά στον προστάτη. Κάτι το οποίο οδήγησε άμεσα σε χημειοθεραπείες 3 χρόνων, τις οποίες έκανα μέσα σε 3 μήνες λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης. Μετά από τις χημειοθεραπείες, ο γιατρός μου συνέστησε ότι έπρεπε να αλλάξει η ψυχολογία μου γιατί δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο και τότε ήρθε το Survivor στη ζωή μου, μια πραγματική επιβίωση», εξομολογείται ο Πάνος Αργιανίδης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γράφτηκε το τέλος - Η ταφή της Βασίλισσας Ελισάβετ στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Γουίνδσορ

Φανερά συγκινημένη με ένα λουλούδι στο χέρι - Αποχαιρέτησε τον παππού της η Τζένη Καζάκου