Από Ελένη Μήτση

Ο Γιάννης Βαρδής ''πιάστηκε'' από την κάμερα του Super Κατερίνα την Τετάρτη 14/9 και μεταξύ των όσων σχολίασε ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε και για την επιθυμία του συμμετέχει στο Survivor.

Τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του είναι πολύ θετικοί στο άκουσμα του Αγίου Δομινίκου, ωστόσο ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως δεν το βάζει στο πρόγραμμα του μιας και φέτος θα γίνει το All star παιχνίδι (δείτε εδώ τη λίστα με τους επικρατέστερους συμμετέχοντες). Σε κάθε περίπτωση, αν του χρόνου του γίνει κάποια πρόταση θα παραμένει ανοιχτός, όπως τόνισε.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή για το Survivor

«Ωραία θα ήταν, αλλά έχω την αίσθηση πως φέτος θα κάνουν All star. Θετικός θα ήμουν το έχουμε κουβεντιάσει και με τον Λιανό».

Ο Γιώργος Λιανός "έσπασε" τη σιωπή του για το Survivor All Star

Ίσως είναι και η μοναδική φορά που ο αγαπημένος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, αποφάσισε να μιλήσει καθαρά και ξάστερα που λέμε, όχι όπως άλλες φορές, για την συμμετοχή του στο Survivor All Star, το οποίο κάνει πυρετωδώς τις ετοιμασίες του για να το δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τη νέα σεζόν.

Το πρωί της Τετάρτης λοιπόν, έλυσε τη σιωπή του στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα, και μίλησε για όλα στους δημοσιογράφους για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και το πως αναμένεται να διαμορφωθεί με τα projects που θα παρουσιάσει.

«Θα ξεκινήσουμε σύντομα τηλεοπτικά με το The Voice και την αγαπημένη τετράδα των coaches… Από ότι ξέρω θα είμαι στο All Star Survivor. Η μόνη δυσκολία του προγράμματος είναι το γεγονός πως θα πρέπει αν λείπω τόσους μήνες αλλά είναι μια δουλειά που την έχω αγαπήσει»

«Μία φορά ζορίστηκα γιατί είχα κάνει ένα ταξίδι 25 ώρες και με το που κατέβηκα με ρωτούσαν αυτό το πράγμα, οπότε ήταν λίγο άκυρο, της στιγμής. Αλλά εντάξει η δουλειά μας έχει πολλές εκπλήξεις. Η ενημέρωση που έχω μέχρι στιγμής, είναι ότι προχωράμε κανονικά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Να το πω κομψά...» - Οι αιχμές όλο νόημα του Γιώργου Λιανού για τα πρόσωπα του Survivor

Απίστευτο σούσουρο - Έπιασαν παίκτη του φετινού Survivor να κλέβει από σούπερ μάρκετ