Από Πέννυ Μαστοράκου

Και ενώ οι φήμες έχουν αρχίσει να φουντώνουν σχετικά με το ότι η παραγωγή του Surivor All Star, έχει ξεκινήσει ήδη να προσεγγίζει άτομα και να συζητάει με όλους τους καλούς παλιούς παίκτες που αγαπήσαμε μέσα από το παιχνίδι (δείτε το υπέρογκο ποσό που ζήτησε ο Ντάνος για να πάει), ο Γιώργος Λιανός μίλησε στις κάμερες του Happy Day για όλα!

Ο γνωστός παρουσιαστής, αναφέρθηκε πολύ ευγενικά στο κριτήριο επιλογής των παικτών, αλλά μίλησε και γενικότερα για το τοπίο στην τηλεόραση αυτή τη χρονιά σχετικά με τις σειρές και την ελληνική μυθοπλασία.

Οι "σπόντες" του Γιώργου Λιανού

«Η αναλογία είναι νομίζω πιο πολύ προς το αθλητικό, αλλά υπάρχουν και άτομα τα οποία προξενούν το ενδιαφέρον, να το πω κομψά».

«Βλέπω να βγαίνουν ξαφνικά πάρα πολλές σειρές, που αυτό είναι θετικό για την ελληνική μυθοπλασία, αλλά βλέπω έναν μιμητισμό που με ενοχλεί σαν τηλεθεατή. Αυτό νομίζω ότι δεν μοιράζει καλά την τράπουλα, κατά κάποιο τρόπο», είπε ο Γιώργος Λιανός για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Ο παίκτης που δεν θέλει με τίποτα ο Ατζούν αλλά θέλουν όλοι οι τηλεθεατές

Πλησιάζει η ώρα για το Survivor All Star και η παραγωγή έχει βάλει φωτιά στα τηλέφωνα προκειμένου να βρει τους παίκτες που θα συνθέσουν το τέλειο σύνολο για τη νέα σεζόν του παιχνιδιού. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν αποκαλύψει πως έχουν δεχτεί ήδη πρόταση, για να συμμετέχουν στη σεζόν μαζί με τους καλύτερους παίκτες των προηγούμενων κύκλων. Ένας από αυτούς είναι και ένας παίκτης που το κοινό αγάπησε πολύ, ωστόσο δεν έχει και την σχέση με την παραγωγή και τον Acun. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Τζέιμς Καφετζή!

Άλλωστε τον είχε καρφώσει και ο Αλέξης Παππάς με τις δηλώσεις του όταν ερωτήθηκε για το παιχνίδι, αφού απόρησε με το ενδεχόμενο να τον δούμε ξανά ως παίκτη, αφού μετά τον τρόπο που αποχώρησε δε φαίνεται να είναι και το αγαπημένο παιδί της παραγωγής. Μάλιστα δεν είχε παραλείψει να ρίξει και τα βέλη του για άλλους πρώην συμπαίκτες του και να τους εγκαλέσει στην πραγματικότητα, αφού θεωρούσε ότι δεν είναι αληθή τα όσα λένε για τις προτάσεις που έχουν δεχτεί.

Ανάμεσά τους είναι η Σάρα Εσκενάζι που είδαμε στον πρώτο κύκλο του Survivor το 2017 με νικητή τον Ντάνο, ο Μάνατζερ ράγκμπι Πάνος Αργιανίδης από το ίδιο παιχνίδι αλλά και ο Βασίλης Σίμος ο οποίος είχε συμμετάσχει στο επόμενο με συμπαίκτριά της την Κατερίνα Δαλάκα. Ένα ακόμα πρόσωπο που συζητάει είναι ο Τόνι Σταυράτης ο οποίος είχε συμμετάσχει στο παιχνίδι Ελλάδα-Τουρκία.

Τέλος μίλησαν και για τον Καφετζή που βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την Acun Media. Ο πρώην παίκτης του Survivor είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι πέρυσι, κάτι που είχε ενοχλήσει την εταιρία παραγωγής η οποία και είχε στείλει εξώδικο στον Τζέιμς.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Προχωράει το Survivor All Star - Η λίστα των 100 προσώπων που εξετάζει ο Ατζούν

«Δεν ξέρω τι θα κάνουν τα παιδιά, αλλά...» - Ο Αλέξης Παππάς "σπάει" τη σιωπή του για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star