Από Ελένη Μήτση

Το νέο show μόδας, το GNTM 5 επέστρεψε και επίσημα τη Δευτέρα 19/9 με τη Βίκυ Καγιά να ανοίγει το ριάλιτι και να υποδέχεται το φανατικό κοινό και στη συνέχεια τους λαμπερούς συνεργάτες της.

Το εντυπωσιακό μοντέλο είχε φοβερό αέρα και δυνατή άποψη από το πρώτο λεπτό του επεισοδίου και αυτό ήταν κάτι, που οι χρήστες του twitter παρατήρησαν και έσπευσαν να σχολιάσουν μέσα από την πλατφόρμα.

Τα σχόλια στο twitter για τη Βίκυ Καγιά στην πρεμιέρα του GNTM 5

Οι νέες δηλώσεις της Βίκυ Καγιά για τον ανανεωμένο κύκλο του GNTM

Την Δευτέρα 12/9 και την ώρα που είδαμε στον αέρα το νέο trailer για τον νέο κύκλο του GNTM 5, ο οποίος περιείχε περισσότερα στοιχεία και δείγματα του τι πρόκειται να παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό τη νέα σεζόν, η Βίκυ Καγιά, ήταν καλεσμένη στο «Breakfast@Star» και μίλησε για όλα όσα πρόκειται να μας καθηλώσουν.

Όσον αφορά το GNTM 5 λοιπόν η Βίκυ Καγιά δήλωσε: «Έρχεται με τεράστιες ανατροπές, είναι όλα αλλιώς, γιατί είναι και η μόδα αλλιώς. Ακολουθούμε τις τάσεις της εποχής. Πιστεύω ότι είμαστε update, πιστεύω ότι είμαστε πολύ πιστοί σε αυτό που πρεσβεύει ο καθένας, γιατί αν δε λες την αλήθεια, δε θεωρώ ότι περνάει κι απέναντι σωστά. Είμαι αισιόδοξη συγκρατημένα ότι θα πάνε όλα καλά».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ήρθαμε σε αντιπαράθεση!» - Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα πίσω από τις κάμερες με Καγιά και Χατζηπαντελή

«Αυτά τα πικρόχολα...» - "Απασφάλισε" η Βίκυ Καγιά για τα σχόλια του Λάκη Γαβαλά