Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί στην Γη της Ελιάς να μην τον απόλαυσε το τηλεοπτικό κοινό όσο θα ήθελε, καθώς ο έρωτάς του με την Μυρτάλη τον έκανε στόχο και εμπόδιο για τον Αλέξη, o οποίος τον έβγαλε από την μέση με συνοπτικές διαδικασίες σε σύντομο χρονικό διάστημα, όμως στον Γλυκάνισο ήρθε για να μείνει!

Ο λόγος για τον ηθοποιό Βασίλη Αθανασόπουλο, ο οποίος από την σειρά του Mega "μετακόμισε" αυτή τη σεζόν στο ΣΚΑΙ, και πιο συγκεκριμένα στην Μυτιλήνη και τον Γλυκάνισο, μία δραματική σειρά που θα μας καθηλώσει με τον απαγορευμένο έρωτα μίας Σύριας και ενός ντόπιου, αλλά θα περάσει και κοινωνικά μηνύματα που το κοινό πρέπει και έχει ανάγκη να ακούσει αυτούς τους καιρούς.

Το tv-24.gr βρέθηκε στην προβολή του πρώτου επεισοδίου λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα την Δευτέρα 19/9, και ο ίδιος, ως Άγγελος και κολλητός του Στρατή, μας μίλησε για το ρόλο του στη σειρά, αλλά και την περεταίρω εμπλοκή του στα επόμενα επεισόδια.

Όσα μας αποκάλυψε ο Βασίλης Αθανασόπουλος για τον Γλυκάνισο

Ερωτώμενος για το πως νιώθει στο νέο του αυτό επαγγελματικό βήμα, και δεδομένου ότι η σειρά στην οποία βρίσκεται φέτος είναι σχεδόν "απέναντι" από την περσινή, δηλαδή την Γη της Ελιάς, απάντησε πως δεν το είχε σκεφτεί έτσι και πως είναι πολύ ενθουσιασμένος για αυτή την δουλειά και το καινούργιο ξεκίνημά του, και πως ελπίζει και ο κόσμος, και όσοι το δουν να μείνουν τόσο ευχαριστημένοι όσο και εκείνος από την πρώτη κιόλας προβολή.

Οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλη Αθανασόπουλου για τον ρόλο του

Τα γυρίσματα προχωρούν πυρετωδώς, και εκείνος στα επόμενα επεισόδια θα εμπλέκεται όλο και περισσότερο στην υπόθεση, καθώς στην επιφάνεια έρχεται σιγά σιγά όλο το φάσμα του προβλήματος με τους πρόσφυγες, και εκείνος έχοντας βρει συμμαχία στα πρόσωπα της Μαργαρίτας, της δημοσιογράφου που ερευνά επίσης το θέμα, αλλά και του αστυνομικού Θανάση Σωτηρίου, μπαίνει σε σκοτεινά μονοπάτια ψάχνοντας να βρει απαντήσεις σε όσα τραγικά γεγονότα λαμβάνουν χώρα, Θα τα καταφέρει; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Ο Στρατής προσπαθεί να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του - Αποκλειστικό απόσπασμα από τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ

Μέσα από την εκπομπή, όμως, "Γεια σου", το πρωί της Κυριακής 18/9 προβλήθηκε και μία σκηνή που δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας μέχρι τώρα.

Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάζεται ο Στρατής να μιλά στη σύζυγό του, για να την πείσει να μείνουν στην Μυτιλήνη, ωστόσο εκείνη έχει αντιληφθεί πως ο καλός της δεν την αγαπά πλέον και δεν θέλει να συνεχίσει να προσπαθεί για κάτι που φαίνεται πως είναι μάταιο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ο Στρατής έρχεται αντιμέτωπος με έναν αναπάντεχο έρωτα...» - Οι πρωταγωνιστές του Γλυκάνισου «σπάνε» τη σιωπή τους λίγο πριν την πρεμιέρα

Γλυκάνισος: Η Ραζάν ύποπτη για την επίθεση στον Στρατή