Από Στέλλα Μούτσιου

Η κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ έχει ήδη ξεκινήσει και τα ελληνικά κανάλια έχουν αλλάξει εντελώς το πρόγραμμά τους την Δευτέρα 19/9 για να μπορέσουν να μεταδώσουν σωστά κάθε εικόνα από την νεκρική τελετή. Έτσι, λοιπόν, ο λαός που έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τα γεγονότα σχολιάζει παράλληλα και στο Twitter.

Μπορεί να μην είναι συντετριμμένοι από τον χαμό αυτή της γυναίκας - σύμβολο, ωστόσο δεν τους ξεφεύγει τίποτα, με αποτέλεσμα να έχουν προκύψει "διαμαντάκια" από τις αναρτήσεις τους.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ

Τα πριγκιπόπουλα Τζόρτζ και Σάρλοτ στο πλάι της Κέιτ Μίντλετον στην νεκρική πομπή

Πέρα από την live μετάδοση της κηδείας της Βασίλισσας Ελισάβετ στο youtube, η εκπομπή του ΣΚΑΪ, Αταίριαστοι, προχώρησε στην παρουσιάση μερικών εικόνων από την τελετή, το μεσημέρι της Δευτέρας 19/9, και σε ένα μικρό στιγμιότυπο έγινε φανερή η άφιξη της Κέιτ Μίντλετον μαζί με τον γιο της, Τζόρτζ, και την κόρη της, Σάρλοτ, χωρίς τον 4χρονών πρίγκιπα Λούις.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ είναι πλέον ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής του θρόνου και οι ανώτεροι σύμβουλοι του παλατιού ζήτησαν από το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας να επιτρέψουν στον μικρό πρίγκιπα να παραστεί στην κηδεία της, καθώς με αυτό τον τρόπο θα έστελνε ένα συμβολικό μήνυμα. Μάλιστα, το παλάτι ανέφερε πως το κοινό θα έπρεπε να δει τον νεαρό πρίγκιπα, διότι αποτελεί το μέλλον της Μοναρχίας.

Κηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Συντετριμμένος ο Βασιλιάς Κάρολος στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ - Στο πλευρό του οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι

Ανήκουστο! Ηχηρή απουσία από την κηδεία της Ελισάβετ - Ποιος συγγενής της βασίλισσας δεν θα παραστεί