Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται στα νέα επεισόδια του Σασμού και φαίνεται πως ο ερχομός του “νεκρού” θα αναστατώσει τον παπά Μιχάλη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που θα το δει δεν θα σταματήσει να φοβάται για όλα τα κακά που ξέρει πως μπορούν να συμβούν εξαιτίας του.

Η αντίδραση του παπά Μιχάλη κατά την άφιξη του Παύλου Βρουλάκη στον Σασμό

«Φοβάσαι παπά;», λέει ο Παύλος στον παπά Μιχάλη, ξεκινώντας μία κουβέντα στην οποία μόνο η ένταση κυριαρχεί. Ο παπά Μιχάλης, όμως, χωρίς να χάσει χρόνο ζητά από τον Βρουλάκη να φύγει από την Κρήτη.

«Ό,τι ήταν να γίνει, γίνηκε», του λέει αρχικά με ήρεμο ύφος, ωστόσο μόλις αντιλαμβάνεται πως εκείνος επέστρεψε στην Κρήτη για να πάρει εκδίκηση, του φωνάζει «Σήκω και φύγε», άδικα, βέβαια, αφού δεν δείχνει να καταλαβαίνει για ποιο λόγο του απευθύνεται με αυτόν τον τρόπο.

Μάλιστα, ο Παύλος δε θα αργήσει να έρθει αντιμέτωπος και με την πρώην γυναίκα του, την Αιμιλία Ξενάκη, η οποία είναι η μόνη που μπορεί να τον εμποδίσει και να τον αποπροσανατολίσει από τον στόχο του. «Δεν σκέφτηκες κανέναν;», του λέει εκείνη νευριασμένη και απογοητευμένη. «Μόνο ο παπάς ήξερε την αλήθεια», της απαντάει εκείνος γεμάτος ενοχές.

Σασμός Παύλος Βρουλάκης
Facebook / Σασμός

Με δάκρυα στα μάτια στο νυφικό κρεβάτι της - Το δράμα της Βασιλικής στον β' κύκλο

Η επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός, επιστρέφει τη Δευτέρα (19/9) και τα νέα επεισόδια αναμένεται να είναι άκρως εντυπωσιακά. Το νέο trailer που κυκλοφόρησε, καταγράφει όλο το δράμα που θα ζήσει η Βασιλική μετά τη διάλυση του γάμου της με τον Μαθιό (δείτε εδώ αναλυτικά τι θα παρακολουθήσουμε στα πρώτα επεισόδια).

Δεν υπήρξε ζωντανός οργανισμός που δεν ζήλεψε τον τηλεοπτικό έρωτα της Βασιλικής και του Μαθιού την προηγούμενη σεζόν. Ο έρωτας που είχαν ο ένας για τον άλλον κράτησε, παρότι εκείνη αναγκάστηκε να παντρευτεί τον Στεφανή.

Όμως όταν ο τελευταίος πέθανε, ο Μαθιός κινήθηκε δραστικά ανακτώντας τον χρόνο που έχασαν. Τα εμπόδια μπροστά τους πολλά, όμως η αγάπη τους αποδείχτηκε πολύ μεγαλύτερη από τα σχόλια της Καλλιόπης, την αντίδραση του Νικηφόρου και τα στραβά βλέμματα του χωριού. Μοιραία έφτασαν στα σκαλιά της εκκλησίας, όμως από εκείνη τη στιγμή, και όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη σχέση τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαρία Τζομπανάκη: Η ανακοίνωση λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Σασμού

Σασμός: Η μοίρα τους παίζει παράξενο παιχνίδι - Σε σοκ Αργυρώ και Άσπα στα νέα επεισόδια