Από Πέννυ Μαστοράκου

Και πάνω που αναρωτιόμασταν γιατί δεν τους έχουμε πετύχει πουθενά μετά το τέλος του Survivor μιας και ήταν σχεδόν κολλητοί στο παιχνίδι και αλληλουποστήριζαν ο ένας τον άλλον, η απάντηση ήρθε το πρωί της Παρασκευής 16/9 μέσα από το Happy Day και τις δηλώσεις της.

Ο λόγος για την Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής, μίλησε για τις σχέσεις της με τον Άρη Σοϊλέδη (μην ξεχνάμε και την συνάντησή της με την Αντωνά μετά τα όσα ακούγονταν) και αποκάλυψε πως δεν έχουν πια επαφές.

Όσα αποκάλυψε η Σοφιάννα Αβραμάκη μετά το τέλος του παιχνιδιού

«Δεν έχει συνεχιστεί η φιλία με τον Άρη, σε καμία περίπτωση. Από την δική την πλευρά δεν υπάρχει πικρία, μέχρι και μία μέρα πριν τον τελικό έδειχνα ότι τον υποστηρίζω. Από την στιγμή όμως που δεν δέχτηκα και κάποια προσέγγισή από την αντίπερα όχθη δεν θα κάνω κάτι άλλο. Από εκεί και πέρα σέβομαι την στάση του καθενός», είπε η ίδια στην εκπομπή Happy Day.

Η πρώτη κοινή τηλεοπτική εμφάνιση της Σοφιάνας και της Αντωνά

Οι δυο γυναίκες έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ τους και μάλιστα μετά την επιστροφή της Σοφιάνας στην Ελλάδα, πήγαν για καφέ (δείτε εδώ φωτογραφία).

Η Μπέττυ Μαγγίρα καλωσόρισε τη Σοφιάνα Αβραμάκη στο πάνελ της με την Μαρία Αντωνά να σχολιάζει: «Πάντως είσαι γυναίκα φωτιά, έχει φύγει από το παιχνίδι αλλά το σημάδι σου εκεί έχει μείνει, ακόμα σε συζητάνε».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor 5: «Η Μαρία Αντωνά με ρώτησε...» - Τα έβγαλε όλα στη φόρα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

«Όλο αυτό είναι τραγικό» - Εκτός εαυτού η Μαρία Αντωνά για όσα ακούγονται για τον Άρη Σοϊλέδη